Supliment Alimentar Hydro Whey Zero 1816 grame Bio Tech SUA
Supliment Alimentar Hydro Whey Zero 1816 grame Bio Tech SUA
Supliment Alimentar Hydro Whey Zero 1816 grame Bio Tech SUA

Supliment Alimentar Hydro Whey Zero 1816 grame Bio Tech SUA


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

35 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
358.95 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 16179
Code de bare: BTNHDRWHZ1
Este un supliment nutritiv hidrolizat de proteine   din zer izolat cu un continut foarte ridicat de proteine, ajuta la asimilarea rapida a muschilor necesari pentru dezvoltarea rapida a acestuia, Hydro Whey Zero de la BiotechUsa este lipsita de lactoza si zaharuri, Are un continut redus de carbohidrati si grasimi, ideal pentru dumneavoastra ca sportiv intreg, este excelent pentru a accelera pierderea de greutate si pentru a elibera excesul de grasime si pentru a tonifica muschii.
 
-Fara grasimi
 
-Fara zahar
 
-Fara gluten
 
-Fara lactoza
 
-Ideal pentru diabetici
 
-Carbohidrati scazuti
 
-Cresterea rapida si sigura a masei musculare
 
-Excelent pentru a pierde pierde excesul de grasime
 
Ajuta la absorbtia rapida si furnizeaza aminoacizi muschilor
 
Fabricat din ingrediente de inalta calitate
 
Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luati dupa antrenament (25g) pentru a va asigura o definitie excelenta si mai buna
 
ingrediente
 
Cherry-Banana: - izolat de proteine   din zer hidrolizat 94%, L-arginina HCl, arome, potentator de aroma (glicina), hidroxiprolina, acid (acid citric), ingrosator (carboximetil celuloza de sodiu), indulcitori (sucraloza, glicozide steviol), culori ( azorubina, Ponceau 4R, indigotina) *. * Azorubina, Ponceau 4R: Poate avea un efect negativ asupra activitatii si atentiei la copii. Fabricat intr-o planta produce si alimente care contin ou, soia si mustar.
 
Ciocolata-alun: - izolat de proteine   din zer hidrolizat 93%, pulbere de cacao, L-arginineHCl, intensificator de aroma (glicina), hidroxiprolina, ingrosator (carboximetilceluloza de sodiu), aroma, indulcitori (sucraloza, glicozide steviol), vanilina. produce de asemenea alimente care contin ou, soia si mustar.
 
Fructe tropicale: - izolat proteic din zer hidrolizat 94%, L-arginina HCl, arome, potentator de aroma (glicina), hidroxiprolina, acid (acid citric), ingrosator (carboximetil celuloza de sodiu), indulcitori (sucraloza, glicozide steviol), culori (tartrazina) , Ponceau 4R) *. * Tartrazina, Ponceau 4R: Poate avea un efect negativ asupra activitatii si atentiei la copii. Fabricat intr-o planta care produce si alimente, soia si mustar.
 
Vanilie-Scortisoara: - izolat proteic din zer hidrolizat 94%, L-arginina HCl, arome, intensificator de aroma (glicina), hidroxiprolina, scortisoara, ingrosator (sodiucarboximetil celuloza), vanilina, indulcitori (sucraloza, glicozide steviol) *, culoare (tartrazina) * . * Tartrazina: Poate avea un efect negativ asupra activitatii si atentiei la copii. Fabricat intr-o planta care produce, de asemenea, alimente care contin ou, soia si mustar.

Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiAlti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙