Miere de Salcam Prisaca Transilvania 250gr
Miere de Salcam Prisaca Transilvania 250gr
Miere de Salcam Prisaca Transilvania 250gr

Miere de Salcam Prisaca Transilvania 250gr


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

2 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
23.30 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 822
Code de bare: 95
Tip produs: miere
Specialitate: Miere
Gramaj[g]: 250 g

Are o remarcabila puritate si claritate. Este una dintre cele mai cunoscute si dulci sortimente de miere datorita gustului delicat cu tenta florala. Contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrina, compusi ai azotului. In total contine 435 substante.

 

Indicatii terapeutice: astenie, nevroze, tuse(actiune antiseptica), gastrita hiperacida, diminueaza aciditatea gastrica si se absoarbe repede calmand arsurile, ulcer.

 

Mierea de salcam este un excelent tonic pentru copii, convalescenti, pentru intarirea sistemului imunitar si pentru gravide. Stimuleaza pofta de mâncare si faciliteaza digestia, imbunatateste activitatea inimii, ficatului, creste procentul de hemoglobina din sange.

 

Find mierea cu aciditatea cea mai scazuta, este indicata in mod special copiilor.

 

Precautii:

 

  • A nu se administra copiilor sub 1an si diabeticilor.
  • Pentru a nu-si pierde din proprietati este recomandat a nu se adauga in lichide ce depasesc temperatura de 38 °C.
  • Persoanele bolnave de diabet NU vor consuma miere si produse din miere decât sub îndrumarea medicului!

Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙