Alge Arame Paradisul Verde 50gr
Alge Arame Paradisul Verde 50gr
Alge Arame Paradisul Verde 50gr

Alge Arame Paradisul Verde 50gr


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

2 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
27.45 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 6847
Code de bare: 5021554000914
Tip produs: Alge
Specialitate: Alge marine
Gramaj[g]: 50 g

Descriere Produs

Alga de mare arame (Eisenia bicyclis) deshidratata;

Descriere:
Alga de mare arame are culoare neagra, creste pe stanci, la o adancime de 1-2 m sub apa oceanului si are o aroma specifica, placuta.

Arame are o frunza lata, care este taiata in forma de fire subtiri, pentru o mai usoara utilizare. Este recoltata manual, fiarta timp de cateva ore pentru a o face mai frageda si apoi uscata la soare.

Produs/Cultivat in Japonia.

Tara de provenienta: Anglia.

Compozitie chimica:

Este o sursa excelenta de proteine, grasimi si vitamine A, B1, B2, calciu, iod, manitol (un indulcitor natural care ii da gustul dulce)

Efecte terapeutice:

Este foarte buna pentru hipertensiune, fiind recomandata cardiacilor.

Apa de fierbere a acestor alge este recomandata pentru bai de sezut in cazul scurgerilor vaginale datorate problemelor ovariene.

Mod de utilizare:

Se inmoaie in apa rece 5 min (3:1 apa:arame) si se fierbe in apa de inmuiere timp de 20 minute. Se adauga sos de soia Shoyu sau Tamari si se fierbe pana ce apa se evapora si se consuma ca garnitura.

Reteta – arame cu pastarnac

Pentru 4 portii sunt necesare:

  • 2 linguri de arame uscat, clatit si inmuiat in 1/2 cani de apa
  • 1 pastarnac mare, taiat bucati oblice de 2-3 cm
  • 1/2 linguri de ulei de susan optional
  • 1 1/2 linguri de shoyu (sos de soia)
  • legatura de ceapa verde, taiata rondele

Scoateti algele din apa de inmuiere si caliti-le putin, adaugati apa de inmuiere, pastarnacul si sosul de soia shoyu. Arame ar trebui sa fie aproape acoperita cu apa. Fierbeti-o 20 minute pe foc mic, cu vasul acoperit. Dupa acest interval, indepartati capacul si fierbeti-o in continuare pana nu mai ramane lichid in vas. Se serveste cu garnitura de ceapa verde.

Varietatea retetelor depinde doar de imaginatia dvs. Succes!!

Prezentare:

Punga de 50 g.


Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙