Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Medical District

Medical District

Medical District este compania romaneasca orientata catre cresterea calitatii vietii oamenilor prin oferirea solutiilor de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, gasirea combinatiilor ideale de substante naturale pentru toate tipurile de afectiuni cat si un veritabil promotor al frumusetii prin produse dermatocosmetice naturale, cu ingrediente de cea inalta calitate.

Misiunea companiei Medical District este de a-si imbogati continuu portofoliul de cunostinte in domeniul medical, pentru a putea raspunde cu profesionalism celor mai complexe nevoi ale omului modern.

Dorim sa oferim accesul cat mai usor la noile informatii si descoperiri din lumea medicala, cat si la tratamente cu produse naturale de calitate superioara.

Experienta acumulata in fitoterapia stiintifica si cei peste 92.000 de pacienti, cu o gama larga de afectiuni, cu rezultate foarte bune sub tratamentele complementare recomandate, contureaza imaginea de seriozitate in domeniu a companiei noastre.

De-a lungul timpului Medical District a demonstrat o performanta constanta in oferirea celor mai eficiente solutii personalizate de medicina integrativa.

Guestbook
 
"Produse inedite. Profesionalism!"
Lia Elena
 
"Am cumparat coenzima Q10 la cel mai mic pre?. Mul?umit de livrare ?i amabilitatea persoanei care s-a ocupat de trimitere.Mul?umesc."
Dan Feneru
 
"Multumit de produse - comunicare placuta si timp scurt de livrare prin posta."
Catalin B.
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Medical District
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert