Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
»
Producatori » Giorgini Dr. Martino

Giorgini Dr. Martino

Societatea noastră a luat naştere pornind de la un simplu magazin de plante medicinale, în anul 1977. În acele vremuri, în magazinele de plante medicinale se vindeau numai plante pentru pregătirea infuziilor cu apă caldă la propriul domiciliu. Fondatorul pune în aplicare ideea de a pregăti amestecuri concentrate, gata de utilizare, pentru a putea fi administrate rapid, cu jumătate de pahar de apă. De la preparatele lichide la comprimate a fost nevoie de un singur pas. Această nouă "modă" este pe plac consumatorilor, iar consumul de plante medicinale se răspândeşte rapid şi cu ajutorul "imitatorilor".

Însă caracteristica inovativă nu constă în această idee, ci în tehnica de prelucrare de avangardă, care constă în punerea în aplicare a intenţiei de a obţine extracte vegetale complete, care ţin cont atât de principiile active (cu acţiune fiziologică şi/sau nutritivă), cât şi de energia vitală. Filozofia societăţii noastre se bazează pe conceptul de energie vitală. Pornind de la alegerea materiilor prime care, în afară de calităţile normale pe care trebuie să le posede, nu trebuie să fi fost iradiate, iar de-a lungul filierei sunt evitate acele tehnici care ar putea reduce sau distruge energia vitală din plante (presiune şi căldură mai mari decât cele ale mediului înconjurător, ultrasunete, microunde, acizi şi substanţe bazice puternice...). Energie care se poate identifica în lumina solară fixată în vegetale prin intermediul fotosintezei şi clorofilei.

Guestbook
 
"Produse inedite. Profesionalism!"
Lia Elena
 
"Am cumparat coenzima Q10 la cel mai mic pre?. Mul?umit de livrare ?i amabilitatea persoanei care s-a ocupat de trimitere.Mul?umesc."
Dan Feneru
 
"Multumit de produse - comunicare placuta si timp scurt de livrare prin posta."
Catalin B.
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Giorgini Dr. Martino
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert