Produse Bohlsener Muhle Bio - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Bohlsener Muhle

Bohlsener Muhle

Bohlsener moara - valoare de viață

Moara cu Bohlsener are o vechime de peste 700 de ani de traditie . Cu  30 de ani in urma, ea a avut o privire la prelucrarea și rafinarea cerealelor organice de specialitate. Compania, cu sediul în BOHLSEN în prezent, are 180 de angajați și este unul dintre cei mai cunoscuti producatori din industria produselor alimentare naturale.

Materia prima

Sunt folosite doar ingrediente din producția ecologică certificată. Circa 200 de fermieri locali asigura aprovizionarea cu produse din culturi locale, inclusiv soiuri vechi, cum ar fi scris, alac și Emmer. Prin cooperare regională sunt sustinute sistemele agricole, cultura rurală, pentru a asigura diversitatea în domeniu. 
 

Produse

In gama de brand: alimente ecologice se produc produse dulci și sărate de panificație, specialități de cereale, cereale pentru micul dejun și mâncăruri semi-preparate pe bază de cereale - mai mult de 200 de articole. Produsele sunt distribuite în toată Germania si la toti marii consumatori ecologici și procesatorii și Europa. 
 

Calitatea produselor 

Toate produsele sunt de înaltă calitate, obținute prin metode ecologice, fabricate în condiții de siguranță și prietenose cu mediul. Pentru a menține acest lucru, sunt asigurate sisteme fiabile de calitate și monitorizarea atentă a materiilor prime și a produselor finite.


Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Bohlsener Muhle Bio - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert