Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
»
Producatori » Biofarmland

Biofarmland

Biofarmland - o altfel de agricultură

Ceea ce facem astăzi, este decisiv de cum va arăta lumea de mâine.


Solul este baza producţiei de alimente şi astfel baza vieţii, de asemenea baza pentru succesul BioFarmland. Trebuie să avem grijă de sol. Din acest motiv cultivăm suprafeţele noastre fara plug si biologic.

Dorim să producem alimente biologice cu valoare integrală, după principiul CALITATE înainte de cantitate. Scopul este recolta maximă din punctul de vedere al durabilităţii. Recolte care se pot obţine pe termen lung, cu menţinerea (chiar construcţia) fertilitatea solului, fără mijloace chimice şi îngrăşăminte minerale.

Scopul nostru este o unitate funcţională în sine, pe diferite nivele (social, ecologic, economic). În cadrul mediului înconjurător de astăzi al individualismului predominant dorim să fim uniţi ca familie pentru a crea un loc unde ia naştere societatea. Acordăm familiei, ca şi cea mai mică unitate funcţională a societăţii, o mare însemnătate.

Credem în sistemul fermierului ţărănesc ca fiind cel mai original şi unitar pentru corp, suflet şi spirit.

Cu ceea ce facem dorim să promovăm agricultura biologică în România şi să aducem un aport în dezvoltarea durabilă a satului şi a ţării.

Guestbook
 
"Mul?umesc, Biosimttera! Mai trebuie sa lucra?i la modul în care sunt ambalate produsele. Aspectul conteaza foarte mult pentru o firma serioasa. Produsele sunt foarte bune, mul?umesc mult!"
lia popa
 
"O echipa serioasa, dedicata clientilor. Produse de calitate, servicii prompte. Recomand cu incredere!"
Nicoleta Uzunia
 
"Recomand: Firma serioasa cu personal amabil Marfa buna Clienti multumiti Succes garantat Bafta in continuare,pe mine unul ma-ti castigat de client"
Cata Florin
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Biofarmland
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert