Produse Biofarm - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Biofarm

Biofarm

Biofarm, companie fondata in 1921, este unul dintre primii producatori romani de medicamente si suplimente alimentare.
De peste 90 de ani Biofarm este alaturi de specialistii din Romania in cursa pentru descoperirea celor mai bune solutii pentru mentinerea sanatatii tale.

In prezent, Biofarm este cel mai important producator roman de capsule gelatinoase moi si unul dintre cei mai mari fabricanti de comprimate si drajeuri din Romania.
 
Prezenta pe plan international
Produsele Biofarm sunt prezente in 10 tari: Armenia, Azerbaijan, Belarus, Kazahstan, Lituania, Republica Moldova, Mongolia, Rusia, Ucraina si Ungaria.

Produse de inalta calitate   
Portofoliul Biofarm cuprinde peste 200 de produse care acopera aproximativ 61 de arii terapeutice.
Produsele Biofarm sunt recunoscute si apreciate de generatii intregi de pacienti / consumatori atat pentru calitatile lor terapeutice, cat si pentru preturile accesibile.
Din grija pentru tine suplimentele alimentare fabricate de Biofarm respecta aceleasi cerinte de calitate ca si medicamentele, fiind fabricate pe aceleasi linii de productie, linii care sunt auditate si certificate de catre Agentia Nationala a Medicamentelor si Dispozitivelor Medicale conform Ghidului privind buna practica de fabricatie (GMP).

Echipa de cercetare si dezvoltare proprie
Compania Biofarm are laboratoare de cercetare de cel mai inalt nivel, linii de productie moderne si o echipa de specialisti foarte bine pregatiti care dezvolta noi produse combinand cele mai bune ingrediente in concentratii optime. Pentru ca tinem la sanatatea ta!
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Biofarm - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert