Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
»
Producatori » Biofarm

Biofarm

Biofarm, companie fondata in 1921, este unul dintre primii producatori romani de medicamente si suplimente alimentare.
De peste 90 de ani Biofarm este alaturi de specialistii din Romania in cursa pentru descoperirea celor mai bune solutii pentru mentinerea sanatatii tale.

In prezent, Biofarm este cel mai important producator roman de capsule gelatinoase moi si unul dintre cei mai mari fabricanti de comprimate si drajeuri din Romania.
 
Prezenta pe plan international
Produsele Biofarm sunt prezente in 10 tari: Armenia, Azerbaijan, Belarus, Kazahstan, Lituania, Republica Moldova, Mongolia, Rusia, Ucraina si Ungaria.

Produse de inalta calitate   
Portofoliul Biofarm cuprinde peste 200 de produse care acopera aproximativ 61 de arii terapeutice.
Produsele Biofarm sunt recunoscute si apreciate de generatii intregi de pacienti / consumatori atat pentru calitatile lor terapeutice, cat si pentru preturile accesibile.
Din grija pentru tine suplimentele alimentare fabricate de Biofarm respecta aceleasi cerinte de calitate ca si medicamentele, fiind fabricate pe aceleasi linii de productie, linii care sunt auditate si certificate de catre Agentia Nationala a Medicamentelor si Dispozitivelor Medicale conform Ghidului privind buna practica de fabricatie (GMP).

Echipa de cercetare si dezvoltare proprie
Compania Biofarm are laboratoare de cercetare de cel mai inalt nivel, linii de productie moderne si o echipa de specialisti foarte bine pregatiti care dezvolta noi produse combinand cele mai bune ingrediente in concentratii optime. Pentru ca tinem la sanatatea ta!

Guestbook
 
"Am cumparat coenzima Q10 la cel mai mic pre?. Mul?umit de livrare ?i amabilitatea persoanei care s-a ocupat de trimitere.Mul?umesc."
Dan Feneru
 
"Multumit de produse - comunicare placuta si timp scurt de livrare prin posta."
Catalin B.
 
"Transportul a durat citeva zile (prin posta) ,in rest totul este bine , seriosi si amabili .Multumim ."
livius
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Biofarm Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert