Zahar Bio
Zaharul este cel mai raspandit condiment cu gust dulce care este obtinut de cele mai multe ori din sfecla de zahar sau din trestia de zahar. Este utilizat cel mai adesea pentru indulcirea preparatelor dar si ca conservant. Pe piata se gasesc doua feluri de zahar: zahar alb si zahar brut nerafinat.
Zaharul alb contine doar zaharoza deoarece celelalte substante nutritive sunt inlaturate in urma procesarii. Zaharul nerafinat bio se obtine prin extragerea siropului natural din trestia de zahar fara a se folosi niciun proces de rafinare si fara adaugarea de conservanti. In comert se gasesc si variante ale zaharului brun care este de fapt zahar alb rafinat colorat.
Zaharul rafinat are cateva alternative naturale care sunt mult mai prietenoase cu organismul nostru si care ne sunt tot mai la indemana: zahar din trestie bio, indulcitori bio, zahar din nuca de cocos, zahar integral bio, etc.
Asadar, consumati si folositi zaharul bio pe care il gasiti pe site-ul nostru, ca sa va bucurati din plin de SANATATE LA SUPERLATIV !