Blat de Pizza Fara Gluten Bio 100 grame Schnitzer
Blat de Pizza Fara Gluten Bio 100 grame Schnitzer
Blat de Pizza Fara Gluten Bio 100 grame Schnitzer

Blat de Pizza Fara Gluten Bio 100 grame Schnitzer


In stoc
1 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
13.05 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
- +
Cod Produs: 19242
Code de bare: BG308700
Tip produs: blat pizza
Specialitate: Patiserie
Gramaj[g]: 100 g
BLAT DE PIZZA BIO FARA GLUTEN, 100G SCHNITZER GLUTEN-FREE
 
Fara gluten
 
Fara lactoza
 
Fara ulei de palmier
 
INGREDIENTE: 34% amidon din porumb*, apa, 15% faina de porumb*, maia naturala de orez* (faina de orez*, apa), ulei de floarea soarelui*, faina de orez*, tarate de psyllium*, proteine din mazare*, faina din seminte de in*, dextroza*, sare de mare, praf de copt* (amidon de porumb*, acidifiant: tartrat de potasiu), agent de crestere: bicarbonat de sodiu), tarate din mere*, agent de ingrosare: guma de guar*, guma de xanthan, condimente*, aroma naturala.
 
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
 
MOD DE PREPARARE: puneti ingredientele preferate pe blatul de pizza si coaceti in cuptorul preincalzit la 190degC timp de 10-12 minute.
 
PIZZA RUCOLA
 
Sos pentru pizza: 80 g rosii decojite, 1 catel de usturoi curatat si presat, 4 frunze de busuioc si putin oregano macinat fin, sare si piper dupa gust.
 
Topping pentru pizza: 80-100 g de parmezan, rosii cherry feliate, ulei de masline, putina rucola si oregano, fulgi de parmezan.
 
Mod de preparare:
 
1. Pentru sosul de pizza se amesteca toate ingredientele intr-un vas, se pun la foc mic si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
 
2. Intindeti sosul pe blatul de pizza.
 
3. Se intinde deasupra parmezanul ras si se acopera cu jumatatile de rosii.
 
4. Se intinde o lingurita de ulei de masline pe pizza.
 
5. Coaceti in cuptorul preincalzit la 190degC timp de 10-12 minute.
 
6. Presarati pe pizza scoasa din cuptor rucola, oragano si fulgi de parmezan.
 
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
 
TERMEN DE VALABILITATE: a se vede data inscriptionata pe ambalaj.
 
PRODUCATOR: Schnitzer GmbH & Co. KG. Germania.
 
VALORI NUTRITIONALE MEDII:              per 100 g
 
Valoare energetica                             1183 kJ / 281 kcal
 
Grasimi, din care:                                          5,3 g
 
- acizi grasi saturati                                       2,3 g
 
Carbohidrati, din care:                                   51 g
 
- zaharuri                                                       2,3 g
 
Fibre                                                              5,8 g
 
Proteine                                                         4,3 g
 
Sare                                                               1,6 g

Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙