Ingrediente: orez rosu din culturi certificate ecologic.
Poate contine urme de cereale (gluten), soia, nuci (alune, arahide, migdale, etc.) sau seminte de susan din procesul de prelucrare.
Origine NON EU
Valori nutritionale medii per 100 g (%):
Proteine: 6,7 %
Carbohidrati: 81,3 %
-din care zahar: 1,3 %
Grasimi, din care: 2,8 %
-acizi grasi saturati: 0,6 %
Fibre: 3,8 %
Sodiu: 0,003 %
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.
Beneficiile orezului rosu asupra sanatatii conform expertiilor in nutritie:
- BOGAT ÎN FIBRE;
- Regleaza nivelul de zahar din sânge;
- Este antioxidant;
- Contine vitamina B6 si minerale precum fierul, manganul si zincul;
- Reduce nivelul de colesterol si trigliceride;
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.