Ferment Probiotic pentru Iaurt Bio My.Yo Metafood 15gr
Ferment Probiotic pentru Iaurt Bio My.Yo Metafood 15gr
Ferment Probiotic pentru Iaurt Bio My.Yo Metafood 15gr

Ferment Probiotic pentru Iaurt Bio My.Yo Metafood 15gr


In stoc
5 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
52.48 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
- +
Cod Produs: 12790
Code de bare: 4260112342030
Tip produs: lactate
Specialitate: Bauturi
Gramaj[g]: 15 g

Ferment probiotic pentru iaurt LACTO PRO bio 15g My.Yo

-3 plicuri a 5 grame, suficient pentru pana la 15 litri de iaurt-

Iaurtul complet maturizat My.Yo contine un numar mare de bacterii active de iaurt (culturi Lactobacillus acidophilus si bifido). Este frumos cand acesti mici ajutoare sunt incluse in propriul dvs. iaurt.

De ce ar trebui sa faci chiar si tu iaurt?

Iaurtul proaspat facut are un gust pur si simplu incomparabil de delicios. Dar prospetimea este importanta si pentru efectul pozitiv al iaurtului. Deoarece cu cat iaurtul este mai proaspat, cu atat sunt mai active bacteriile probiotice. Ideal este sa il prepari tu singur acasa, odata pentru ca este proaspat si plin de sanatate, si a doua oara, gandeste-te cate pahare de plastic de iaurt se arunca zilnic in lume!

Foarte activ si plin de viata.
Tipuri de lapte la care se poate folosi acest ferment bio: laptele de vaca (lapte pasteurizat, UHT, lapte direct fiert, lapte fara lactoza, optim cu grasime de 3.5%) si lapte de soia.
Imbogatit cu un numar mare de lactobacterii vii.
Sarac in calorii, grasimi si colesterol.
Fara aditivi artificiali sau de origine animala.
Bautura de iaurt 100% preparata natural.
Iaurtul poate fi pastrat la frigider pana la 10 zile.


Ingrediente: Maltodextrina*, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus, La-5® si BB-12®

Timp de maturare: aproximativ 12-24 ore la aproximativ 37-42 ° C

Mod de preparare: se adauga un pliculet la 1 litru de lapte fiert. Se lasa la maturat (vezi mai sus timp de maturare). Dupa maturare, se pune la frigider. In primele 3 zile, din acelasi iaurt puteti prepara altul. Pur si simplu luati 150ml din iaurtul deja maturat, si puneti-l intr-un litru de lapte, si lasati iar la maturat. Puteti repeta procedura de 4 ori, astfel dintr-un plic de ferment puteti prepara 5 litri de iaurt, respectiv 15 litri dintr-un pachet.

Informatii nutritionale / per 100g produs uscat:

Energie kJ (kcal) 1620 kJ, 380 kcal / grasime 0 g / din care acizi grasi saturati (g) 0 g / carbohidrati (g) 95 g / din care zahar (g) 2,5 g / proteine (g) <0,01 g / sare (g) 0 g 

 

Fabricat in Germania

Produs certificat bio


Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙