Culturi pentru Apa de Kefir Bio 2 grame Lebendinger
Culturi pentru Apa de Kefir Bio 2 grame Lebendinger
Culturi pentru Apa de Kefir Bio 2 grame Lebendinger

Culturi pentru Apa de Kefir Bio 2 grame Lebendinger


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

8 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
84.19 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 20946
Code de bare: 4260461012905
Tip produs: culturi bio apa kefir
Specialitate: Bauturi
Gramaj[g]: 2 g
CULTURI BIO PENTRU APA DE KEFIR, 2G LEBENDINGER
 
Pentru prepararea proprie
 
Vegan
 
Proaspat, spumant si natural
 
100% culturi vii
 
Foarte activ si reutilizabil
 
Apa de kefir este alternativa traditionala la bauturile racoritoare, limonade si Co.
 
Milioane si milioane de simbioze ale bacteriilor si drojdiilor vii evoca un tip special de bautura vie din apa sau suc. Mereu gustos, mereu diferit, dar mereu revigorant, revitalizant si exact asa cum doriti.
 
Si cel mai bun lucru dintre toate: apa de kefir se inmulteste si poate fi folosita din nou si din nou.
 
INGREDIENTE: granule de apa de kefir (uscate). Agricultura UE / non-UE.
 
Ce este apa de kefir?
 
Apa de kefir este o bautura racoritoare spumanta, fermentata. Aceasta se prepara in mod traditional cu apa, zahar si fructe uscate, in care sunt adaugate apoi cristalele de apa de kefir formate din drojdie si bacterii. Acestea fermenteaza apoi amestecul in apa de kefir. Zaharul este in mare masura transformat in acid lactic si alti acizi. In plus, oligoelementele si vitaminele apar ca produse metabolice ale microorganismelor.
 
Pentru a face apa de kefir, mai intai activati cultura, deoarece este uscata. Cultura vie trebuie mai intai sa se obisnuiasca cu noile sale imprejurimi. Deci, cel mai bine este sa acordati microorganismelor putin timp pentru a-si dezvolta intregul potential.
 
RETETA
 
Pentru apa dvs. vie de kefir, simplu si usor de preparat.
 
Ingrediente pentru 1 L apa de kefir
 
* 1 L de apa
 
* aprox. 30 g fructe uscate (de exemplu smochine)
 
* 4,2 g cristale de apa de kefir (uscate)
 
* 50 g de zahar
 
* 2 felii de lamaie sau 2 ml de suc de lamaie
 
De ce aventi nevoie:
Vas de gatit cu capac (de exemplu, borcan simplu sau borcan cu filet).
 
Sfat: Va rugam sa acordati atentie unui mod igienic de lucru.
 
Info: Cristalele se inmultesc cu fiecare lot preparat. Pentru un litru de apa de kefir aveti nevoie de 30 g de cristale active.
 
ACTIVAREA CRISTALELOR DE APA DE KEFIR
 
Cultura este in stare uscata atunci cand este achizitionata. Prin urmare, trebuie activata la prima peparare si este apoi gata sa produca apa de kefir delicioasa pentru dvs. in fiecare zi.
 
Pasul 1
 
Se dizolva 50 g zahar in 1 L apa si se amesteca bine de mai multe ori.
 
Pasul 2
 
Apoi adaugati cristale de apa de kefir uscate.
 
Pasul 3
 
Acum sigilati vasul. Asigurati-va ca ati pus capacul si ca nu il inchideti foarte strans, deoarece sunt generate gaze in timpul fermetatiei. Asezati vasul de fermentatie intr-un loc cald si linistit timp de 2 zile.
 
Pasul 4
 
Dupa 2 zile, cristalele de apa de kefir trebuie sa fie transparente si imbibate cu apa - acum sunt pregatite pentru prima dvs. preparare. Se strecoara apa cu zahar si se separa de cristalele de apa de kefir.
 
PREPARAREA APEI DE KEFIR
 
Acum este timpul de preparare: cultura dvs. de apa de kefir este acum activa si plina de viata. Acum este pregatita pentru prepararea primului lot de apa de kefir.
 
Pasul 5
 
Amestecati din nou 50 g de zahar intr-un litru de apa. De aceasta data adaugati si cateva fructe uscate si 2 felii de lamaie.
 
Pasul 6
 
Acum adaugati cristalele de apa de kefir active in vas si amestecati de cateva ori.
 
Pasul 7
 
Inchideti din nou vasul si asezati-l intr-un loc cald si linistit timp de 1-3 zile (in functie de temperatura si de gustul dorit).
 
Pasul 8
 
Incercati gustul apei de kefir in fiecare zi. De indata ce va place gustul, separati cristalele de bautura.
Apa dvs. de kefir este acum gata si poate fi pastrata la frigider timp de pana la 3 saptamani.
 
Pentru a prepara un lot nou de apa de kefir, incepeti din nou de la pasul 5.
 
CONTINUT: 2 g de cuturi de apa de kefir
 
A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
 
PRODUCATOR: Primal Life UG. Germania
 
VALORI NUTRITIONALE MEDII:         per 100 g
 
Valoare energetica                             0 kJ / o kcal
 
Grasimi, din care:                                     0 g
 
- acizi grasi saturati                                  0 g
 
Carbohidrati, din care:                              0 g
 
- zaharuri                                                  0 g
 
Fibre                                                         0 g
 
Proteine                                                    0 g
 
Sare                                                          0 g

Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙