Agar Agar Fulgi Bio 25 grame Probios
Agar Agar Fulgi Bio 25 grame Probios
Agar Agar Fulgi Bio 25 grame Probios

Agar Agar Fulgi Bio 25 grame Probios


In stoc
2 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
24.22 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
- +
Cod Produs: 40041
Code de bare: 8018699020836
Agar agar este un gelifiant vegetal natural, fara arome, obtinut din alge rosii, certificat bio, fara gluten. Excelent pentru prepararea jeleurilor sau a aspicului
 
Caracteristici: produs bio, fara gluten in mod natural, bogat in fibre
 
Gramaj: 25g
 
Descriere produs: agar agar este o selectie de alge rosii (Gelidium, Gracialaria) cu putere de gelifiere si aroma neutra, excelenta pentru prepararea jeleurilor de desert sau aspicului. Necesita o gatire scurta in apa si odihna ulterioara la temperatura camerei sau la frigider. Agar Agar este bogat in fibre (90g la 100g produs)
 
 
Ingrediente: *Polizaharida naturala de origine vegetala obtinuta din alge rosii (Gelidium, Gracialaria).
 
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
 
Poate contine urme de: moluste, crustacee, peste.
 
Origine: Agricultura UE (coasta Galitiei - Golf Biscaya)
 
Produs in UE
 
Certificare: E5-ECO-022-GA
 
Preparare: Necesita o gatire scurta in apa si odihna ulterioara la temperatura camerei sau la frigider.
 
Folositi 2g pentru dulceturi (la 1kg de indulcitor+fructe+lichid).
 
Utilizati 4g pentru jeleuri si deserturi cu fructe (la 600g de indulcitor+fructe sau legume+lichid).
 
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros.
 
Valoare energetica
 
758Kj sau 182 Kcal
 
Fibre
 
90g
 
Sare
 
2,2g/ 0,68g produs hidratat

Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙