Bio Terra Energy - Seva de Mesteacan Bio Terra Energy - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Bio Terra Energy

Bio Terra Energy

Firma BIO-TERRA ENERGY a fost înfiinţată cu scopul de a contribui la promovarea pe piaţa românească a unui mod de viaţă bio şi un stil de viaţă sănătos, bazat pe o alimentaţie sănătoasă cu produse pe care natura le păstrează în forma lor, şi ni le dăruieşte din toată inima.

BIO-TERRA ENERGY este certificată ca importator, procesator şi distribuitor pentru produsele din seva de mesteacăn de către Organismul de Inspecție și Certificare pentru agricultura ecologică ECOROISCERT Romania, având cod organism: RO-ECO-022.

Produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate, fiind realizate în conformitate cu cerințele Regulamentului (CE) nr. 834/2007 şi a Regulamentului (CE) nr. 889/2008 al Consiliului privind producţia ecologică.

Produsele ecologice realizate în conformitate cu cerinţele şi normele UE, exclud utilizarea aditivilor alimentari artificiali şi a organismelor modificate genetic (OMG).

Compania noastră se ocupă în mod special cu importul de Sevă de Mesteacăn, ce este colectată la sfârșitul fiecărei iernii, din pădurile de mesteacăn aflate în zonele curate din punct de vedere ecologic din Carpații Ucrainei.

Seva de Mesteacăn 100% naturală, este un adevarat elixir de sănătate, pe care popoarele din emisfera nordică a globului au numit-o  în fel si chip (“băutura zeilor”elixirul magic al şamanilor”“esenţa vieţii”, “laptele arborelui” sau “sângele mesteacănului”),toate denumirile sugerând puterile vindecătoare ale sevei de mesteacăn.Dincolo de poezia denumirilor şi a diverselor credinţe populare, există o certitudine clară: seva de mesteacăn este eficientă în tratarea diferitelor boliavând şi capacitatea de a purifica şi a modifica starea energetica a organismului nostru.

Considerăm că sănătatea este lucrul cel mai de preţ, de aceea promovăm doar produse BIO, iar celor ce le consuma în mod frecvent, le vor reda energia necesară, şi le vor oferi numai beneficii pe termen lung.

Pe viitor, intenţia noastră este de a lărgi gama de produse ecologice, cererea pentru acestea fiind în creştere de la an la an.

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Bio Terra Energy - Seva de Mesteacan Bio Terra Energy - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert