Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
»
Producatori » Bio Terra Energy

Bio Terra Energy

Firma BIO-TERRA ENERGY a fost înfiinţată cu scopul de a contribui la promovarea pe piaţa românească a unui mod de viaţă bio şi un stil de viaţă sănătos, bazat pe o alimentaţie sănătoasă cu produse pe care natura le păstrează în forma lor, şi ni le dăruieşte din toată inima.

BIO-TERRA ENERGY este certificată ca importator, procesator şi distribuitor pentru produsele din seva de mesteacăn de către Organismul de Inspecție și Certificare pentru agricultura ecologică ECOROISCERT Romania, având cod organism: RO-ECO-022.

Produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate, fiind realizate în conformitate cu cerințele Regulamentului (CE) nr. 834/2007 şi a Regulamentului (CE) nr. 889/2008 al Consiliului privind producţia ecologică.

Produsele ecologice realizate în conformitate cu cerinţele şi normele UE, exclud utilizarea aditivilor alimentari artificiali şi a organismelor modificate genetic (OMG).

Compania noastră se ocupă în mod special cu importul de Sevă de Mesteacăn, ce este colectată la sfârșitul fiecărei iernii, din pădurile de mesteacăn aflate în zonele curate din punct de vedere ecologic din Carpații Ucrainei.

Seva de Mesteacăn 100% naturală, este un adevarat elixir de sănătate, pe care popoarele din emisfera nordică a globului au numit-o  în fel si chip (“băutura zeilor”elixirul magic al şamanilor”“esenţa vieţii”, “laptele arborelui” sau “sângele mesteacănului”),toate denumirile sugerând puterile vindecătoare ale sevei de mesteacăn.Dincolo de poezia denumirilor şi a diverselor credinţe populare, există o certitudine clară: seva de mesteacăn este eficientă în tratarea diferitelor boliavând şi capacitatea de a purifica şi a modifica starea energetica a organismului nostru.

Considerăm că sănătatea este lucrul cel mai de preţ, de aceea promovăm doar produse BIO, iar celor ce le consuma în mod frecvent, le vor reda energia necesară, şi le vor oferi numai beneficii pe termen lung.

Pe viitor, intenţia noastră este de a lărgi gama de produse ecologice, cererea pentru acestea fiind în creştere de la an la an.


Guestbook
 
"Mul?umesc, Biosimttera! Mai trebuie sa lucra?i la modul în care sunt ambalate produsele. Aspectul conteaza foarte mult pentru o firma serioasa. Produsele sunt foarte bune, mul?umesc mult!"
lia popa
 
"O echipa serioasa, dedicata clientilor. Produse de calitate, servicii prompte. Recomand cu incredere!"
Nicoleta Uzunia
 
"Recomand: Firma serioasa cu personal amabil Marfa buna Clienti multumiti Succes garantat Bafta in continuare,pe mine unul ma-ti castigat de client"
Cata Florin
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Bio Terra Energy Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert