Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Aureli Mario

Aureli Mario

O jumătate de secol este trecut de când Mario Aureli a început să producă morcovi doar cu ajutorul câtorva instrumente. Dar acești cincizeci de ani, care au dus la crearea fermei omonime, lider mondial în producția și procesarea legumelor, reprezintă doar o mică parte a patrimoniului la care a atras societatea. Pentru că sa maturizat pe teritoriul unde Aureli inspirat lucrarea sa și legat destinul său: Fucino Upland, în Abruzzo, una dintre cele mai importante zone agricole din Italia.

Ferma aureli este fiica acestei tradiții lungi, din această voință de a fi agricultori în primul rând și mai presus de toate. Întotdeauna cu responsabilitatea de a păstra acea comoară, că solul unic pentru fertilitate și organoleptice, lăsate moștenire prin sacrificiul și efortul atât de mulți oameni.

În zilele noastre această legătură lung cu trecutul, mândria de a fi agricultori pentru vocație autentică și întotdeauna ecologi, impune Aureli urmărirea unui singur obiectiv corporativ: Calitate. În ciuda celor care s-ar reduce totul la cantitate și de profit, aici conștiința propriei sale profesionalismul si respectul pentru natura niciodată nu va fi sacrificat.Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Aureli Mario Bio Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert