Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
»
Producatori » Poiana

Poiana

MIERE DIN POIANA® este un nou concept pe piața produselor apicole premium, fiind un partener de top din domeniul produselor apicole naturale din România. Marcă 100% românească, MIERE DIN POIANA® are un portofoliu vast de sortimente consacrate si inovative, care acoperă principalele categorii de produse apicole naturale.

Misiunea

Depășindu-și în mod constant propriile performanțe, MIERE DIN POIANA® a devenit în scurt timp sinonim cu calitatea și cu serviciile ireproșabile. Misiunea MIERE DIN POIANA® este de a oferi clienților o experiență superioară, punându-le la dispoziție produse de top, inovatoare și de o calitate aparte. În tot ceea ce facem punem accentul pe inovație, calitate constantă și un stil de viață sănătos. Produsele noastre provin din producție proprie, asigurând astfel clientii ca vor consuma doar produse 100% naturale, fara procesare termica si fara alti aditivi.


Guestbook
 
"Deocamdata experien?a mea este redusa, am comadat doar 400gr. Cacao Trebuie sa mai incerc ?i alte produse. Comanda s-a derulat foarte bine"
Tudor b. Stefanescu
 
"Mul?umesc, Biosimttera! Mai trebuie sa lucra?i la modul în care sunt ambalate produsele. Aspectul conteaza foarte mult pentru o firma serioasa. Produsele sunt foarte bune, mul?umesc mult!"
lia popa
 
"O echipa serioasa, dedicata clientilor. Produse de calitate, servicii prompte. Recomand cu incredere!"
Nicoleta Uzunia
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Apicole Poiana
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert