Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
»
Producatori » Poiana

Poiana

MIERE DIN POIANA® este un nou concept pe piața produselor apicole premium, fiind un partener de top din domeniul produselor apicole naturale din România. Marcă 100% românească, MIERE DIN POIANA® are un portofoliu vast de sortimente consacrate si inovative, care acoperă principalele categorii de produse apicole naturale.

Misiunea

Depășindu-și în mod constant propriile performanțe, MIERE DIN POIANA® a devenit în scurt timp sinonim cu calitatea și cu serviciile ireproșabile. Misiunea MIERE DIN POIANA® este de a oferi clienților o experiență superioară, punându-le la dispoziție produse de top, inovatoare și de o calitate aparte. În tot ceea ce facem punem accentul pe inovație, calitate constantă și un stil de viață sănătos. Produsele noastre provin din producție proprie, asigurând astfel clientii ca vor consuma doar produse 100% naturale, fara procesare termica si fara alti aditivi.


Guestbook
 
"Am cumparat coenzima Q10 la cel mai mic pre?. Mul?umit de livrare ?i amabilitatea persoanei care s-a ocupat de trimitere.Mul?umesc."
Dan Feneru
 
"Multumit de produse - comunicare placuta si timp scurt de livrare prin posta."
Catalin B.
 
"Transportul a durat citeva zile (prin posta) ,in rest totul este bine , seriosi si amabili .Multumim ."
livius
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Apicole Poiana
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert