Apimond Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Apimond

Apimond

Apimond se naste in 1992, atunci cand Daniel Matache infiinteaza Centrul de Produse Apicole din localitatea Baldana, judetul Dambovita, imbuteliind produsele obtinute din stupina proprie sub numele acestei noi marci, care a devenit apoi, rapid, un adevarat brand. Compania Apimond produce astazi o gama importanta de sortimente de miere, specialitati de miere si produse cosmetice pe baza de ingrediente apicole, insa succesul rapid al acestui brand are la baza o traditie de generatii.

Apimond incearca sa devina un lider pe piata locala a produselor premium, atat pentru produsele apicole, cat si pentru produsele cosmetice bio-organice.


Produsele naturale şi ecologice au devenit un trend major în ultimii ani. Există o conştientizare sporită a faptului că suntem responsabili pentru lumea în care trăim şi o preocupare în creştere pentru propria noastră sănătate. Apreciem echilibrul fragil al lumii naturale şi ne străduim să menţinem această armonie prin utilizarea produselor ecologice.

Vrem să devenim un reper cât şi un lider pe piaţa locală a produselor premium, atât pentru cele apicole cât şi pentru produsele cosmetice bio - organice, de aceea ne vom strădui să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu produse de foarte bună calitate. 

N
e vom îndeplini această promisiune prin:

 

- respectarea valorilor noastre;
 

- excelenţă şi inovaţie;
 

- un client mulţumit înseamnă o promisiune împlinită.

 


Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Apimond Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert