Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
»
Producatori » Apimond

Apimond

Apimond se naste in 1992, atunci cand Daniel Matache infiinteaza Centrul de Produse Apicole din localitatea Baldana, judetul Dambovita, imbuteliind produsele obtinute din stupina proprie sub numele acestei noi marci, care a devenit apoi, rapid, un adevarat brand. Compania Apimond produce astazi o gama importanta de sortimente de miere, specialitati de miere si produse cosmetice pe baza de ingrediente apicole, insa succesul rapid al acestui brand are la baza o traditie de generatii.

Apimond incearca sa devina un lider pe piata locala a produselor premium, atat pentru produsele apicole, cat si pentru produsele cosmetice bio-organice.


Produsele naturale şi ecologice au devenit un trend major în ultimii ani. Există o conştientizare sporită a faptului că suntem responsabili pentru lumea în care trăim şi o preocupare în creştere pentru propria noastră sănătate. Apreciem echilibrul fragil al lumii naturale şi ne străduim să menţinem această armonie prin utilizarea produselor ecologice.

Vrem să devenim un reper cât şi un lider pe piaţa locală a produselor premium, atât pentru cele apicole cât şi pentru produsele cosmetice bio - organice, de aceea ne vom strădui să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu produse de foarte bună calitate. 

N
e vom îndeplini această promisiune prin:

 

- respectarea valorilor noastre;
 

- excelenţă şi inovaţie;
 

- un client mulţumit înseamnă o promisiune împlinită.

 


Guestbook
 
"Am cumparat coenzima Q10 la cel mai mic pre?. Mul?umit de livrare ?i amabilitatea persoanei care s-a ocupat de trimitere.Mul?umesc."
Dan Feneru
 
"Multumit de produse - comunicare placuta si timp scurt de livrare prin posta."
Catalin B.
 
"Transportul a durat citeva zile (prin posta) ,in rest totul este bine , seriosi si amabili .Multumim ."
livius
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Apimond Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert