Algamar - Produse Algamar - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Algamar

Algamar

Algamar este prima companie spaniolă specializată în exclusivitate în recoltarea, uscarea și prepararea algelor marine în scop alimentar. Majoritatea algelor comercializate de Algamar sunt recoltate de pe coastele Galiției, o zonă cu o biodiversitate naturală abundentă. aici se găsește una dintre cele mai importante habitate marine din lume, cu o vegetație marină luxuriantă, de diverse forme și culori.

Cel mai important și renumit producător de alge din lume era până nu de mult Japonia, însă în urma accidentului nuclear de la Fukushima există unele temeri despre posibila contaminare radioactivă a acestora. De notat că Galiția este situată între 42 și 44 grade longitudine, la fel ca și coastele Japoniei, având deci aceași varietate și calitate de alge marine.

Algele recoltate de Algamar provin exclusiv din mediul natural, beneficiind de un conținut bogat în minerale și alți compuși benefici. Acestea sunt uscate la temperaturi joase, pentru a păstra maximum din valorile nutriționale. Algele deshidratate se păstrează în stare perfectă pentru mulți ani și sunt ușor de transportat și depozitat la temperatura mediului ambient. Petele albe care apar uneori pe suprafața algelor nu sunt mucegai, ci reprezintă propriile săruri care ies la suprafață și acționează ca un conservant natural, cu un bogat conținut nutritiv și un gust delicios.

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Algamar - Produse Algamar - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert