Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
»
Producatori » Algamar

Algamar

Algamar este prima companie spaniolă specializată în exclusivitate în recoltarea, uscarea și prepararea algelor marine în scop alimentar. Majoritatea algelor comercializate de Algamar sunt recoltate de pe coastele Galiției, o zonă cu o biodiversitate naturală abundentă. aici se găsește una dintre cele mai importante habitate marine din lume, cu o vegetație marină luxuriantă, de diverse forme și culori.

Cel mai important și renumit producător de alge din lume era până nu de mult Japonia, însă în urma accidentului nuclear de la Fukushima există unele temeri despre posibila contaminare radioactivă a acestora. De notat că Galiția este situată între 42 și 44 grade longitudine, la fel ca și coastele Japoniei, având deci aceași varietate și calitate de alge marine.

Algele recoltate de Algamar provin exclusiv din mediul natural, beneficiind de un conținut bogat în minerale și alți compuși benefici. Acestea sunt uscate la temperaturi joase, pentru a păstra maximum din valorile nutriționale. Algele deshidratate se păstrează în stare perfectă pentru mulți ani și sunt ușor de transportat și depozitat la temperatura mediului ambient. Petele albe care apar uneori pe suprafața algelor nu sunt mucegai, ci reprezintă propriile săruri care ies la suprafață și acționează ca un conservant natural, cu un bogat conținut nutritiv și un gust delicios.


Guestbook
 
"Am cumparat coenzima Q10 la cel mai mic pre?. Mul?umit de livrare ?i amabilitatea persoanei care s-a ocupat de trimitere.Mul?umesc."
Dan Feneru
 
"Multumit de produse - comunicare placuta si timp scurt de livrare prin posta."
Catalin B.
 
"Transportul a durat citeva zile (prin posta) ,in rest totul este bine , seriosi si amabili .Multumim ."
livius
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Algamar Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert