Uleiuri esentiale Primavera - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Primavera

Primavera

PRIMAVERA plasează cerințe de cea mai înaltă calitate pe puritatea tuturor ingredientelor și pe sustenabilitatea întregii producții. 

Toate produsele PRIMAVERA se bazează pe substanțe vegetale biologice naturale, pe care le selectăm și le prelucrăm cu mare atenție. Astfel, putem asigura întotdeauna cea mai înaltă calitate posibilă.


Ne angajăm la cea mai înaltă calitate. Pentru noi, acest lucru înseamnă: produse de primă clasă, obținute din ingrediente naturale, organice, precum și dragoste cu grijă și responsabilitate pentru om și natură. 

Facem tot posibilul să păstrăm vitalitatea plantelor noastre procesate și să le transmitem produselor noastre. Cultivarea corectă a materiilor prime, depozitarea corespunzătoare și prelucrarea blândă sunt doar câteva exemple. 

Întreaga dezvoltare și producție a aromaterapiei noastre și a produselor cosmetice organice și naturale are loc în casa noastră.


Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Uleiuri esentiale Primavera - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert