Produse PlantExtrakt - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » PlantExtrakt

PlantExtrakt

De aproape 30 de ani, la Plantextrakt fabricam extracte vegetale si produse naturale originale, de inalta calitate, a caror eficacitate este apreciata de catre medici, farmacisti, pacienti - din Romania si de peste hotare.
 
Este ceea ce ne motiveaza in activitatea noastra zilnica.
 
Incepand cu 1995 produsele fitoterapice PlantExtrakt sunt autorizate pentru comercializare pe piata farmaceutica romaneasca, iar din 1996 s-au lansat pe piata medicamentele homeopatice in doua forme farmaceutice: granule homeopatice si picaturi homeopatice.
 
Conditiile indeplinite ce garanteaza calitatea produselor fabricate la Plantextrakt sunt numeroase:
 
procesul de fabricatie se deruleaza incepand de la recoltarea plantelor din flora spontana si din culturi proprii
 
culturile si zonele de recoltare sunt certificate ecologic
 
plantele, culese doar de catre angajatii departamentului Agricol Plantextrakt, sunt atent verificate de catre botanisti cu experienta
 
prelucrarea plantelor se realizeaza in general - peste 90% - in stare proaspata (fara a fi supuse procedeului de uscare)
 
produsele naturale obtinute sunt analizate prin tehnici moderne in laboratoarele de control al calitatii ale firmei
 
fluxurile de productie si control al calitatii sunt certificate GMP - certificare farmaceutica internationala pentru buna practica de fabricatie, o confirmare a indeplinirii tuturor conditiilor tehnice, materiale si umane pentru realizarea de produse de inalta calitate.
 
Prin prelucrare in stare proaspata si extractie la rece (metoda de fabricatie Plantextrakt) se pastreaza nealterat fitocomplexul responsabil de actiunea terapeutica.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse PlantExtrakt - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert