Detergenti Bio Planet Pure - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Planet Pure

Planet Pure

Detergenti bio si produse bio pentru curatenie pe baza de nuci de sapun. Planet Pure acorda mare atentie ingredientelor avand cele mai sanatoase produse de menaj.

Planet Pure este o marca austriaca, care a luat nastere în 1999 cu viziunea ca omul poate trai în armonie cu natura si cu mediul înconjurator fara sa le distruga si fara sa exploateze toate resursele, ca un comportament economic etic este posibil, iar lacomia si maximizare profitului nu fac si nu trebuie sa faca parte din norma, ca tot ceea ce fac produce efecte si deci este important sa faca cât mai multe bine posibil, ca oamenii prefera produsele create cu dragoste si bucurie si ca nimic nu este mai puternic decât credinta lor, iar profitul nu va fi niciodata mai important decât aprecierea si respectul clientilor lor!

Toate produsele pe care ni le propune acest brand sunt certificate organic de catre Austria Bio Garantie si sunt biodegradabile, fiind dizolvate si absorbite cu usurinta de natura, astfel încât apele si vietuitorele din ape sa nu fie afectate, au la baza ingrediente vegetale, precum nucile de sapun, saponinele din ceai si multe alte plante similare, care înlocuiesc substantele chimice create din petrol sau ulei de palmier si care provind direct de la fermieri, garantie a originii lor naturale.

În plus, produsele Planet Pure sunt create pe cât posibil manual, în ideea ca mai multi ooameni implicati în procesul de fabricatie, înseamna mai multe locuri de munca, foloseste exclusiv energie electrica creata prin hidrocentrale, iar deseurile ramase în urma procesului de productie sunt procesate în continuare si transformat în biogaz.

De asemenea, din respect si dragoste pentru animale produsele Planet Pure nu contin ingrediente de origine animala, fiind astfel potrivite inclusiv pentru vegani.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Detergenti Bio Planet Pure - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert