Paste Pasta Natura - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Pasta Natura

Pasta Natura

PASTA NATURA se naste din dorinta de a aduce la masa un prim curs sanatos si bun, capabil sa satisfaca toate gusturile si nevoile diferite ale fiecarui om. În mod natural, fără gluten, făinurile organice cu zero kilograme ale fermei noastre sunt transformate cu experiență în paste făinoase. Procesul de producție este cât se poate de tradițional: uscarea lentă și desenul de bronz, deoarece dacă nu gătește al dente și nu este suficient de poros și suficient pentru a se lega de sos, nu poate fi numit paste. Natura noastră PASTA este disponibilă în diverse linii, care au un factor unic și important: ele sunt concepute pentru a vă face să savurați toată bunătatea pastelor, de la sămânță la masă, așa cum vrea meșterul tradițional. PASTA NATURA este disponibilă în liniile Gluten Free Bio, Gourmet, Mutuabile și Linea Bimbi.

Făina organică naturală fără gluten provenind din lanțul de aprovizionare italian este procesată direct în ferma noastră. Ne-am concentrat asupra producției de făină cu cele mai bune valori nutriționale, bogate în proteine și cu conținut scăzut de grăsimi. Gama de făină NATURE PASTE este foarte bogată. Din ferma noastră ecologică, producem făină de cereale, făină din leguminoase și făină specială, pe care o găsiți în linia gastronomică. Fiecare propunere este caracterizată de o cantitate diferită de săruri minerale, fibre și proteine, pentru a vă permite să creați un plan de alimentație personalizat. Toate făinurile NATURAL PASTA răspund necesităților nutriționale pentru persoanele care caută o dietă sănătoasă și echilibrată. "Pasiunea noastră, bunătatea ta".
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 21 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Ultimul colet a venit rapid, deci de bine..."
Dorel O
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Paste Pasta Natura - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert