Pasta Natura Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Pasta Natura

Pasta Natura

PASTA NATURA se naste din dorinta de a aduce la masa un prim curs sanatos si bun, capabil sa satisfaca toate gusturile si nevoile diferite ale fiecarui om. În mod natural, fără gluten, făinurile organice cu zero kilograme ale fermei noastre sunt transformate cu experiență în paste făinoase. Procesul de producție este cât se poate de tradițional: uscarea lentă și desenul de bronz, deoarece dacă nu gătește al dente și nu este suficient de poros și suficient pentru a se lega de sos, nu poate fi numit paste. Natura noastră PASTA este disponibilă în diverse linii, care au un factor unic și important: ele sunt concepute pentru a vă face să savurați toată bunătatea pastelor, de la sămânță la masă, așa cum vrea meșterul tradițional. PASTA NATURA este disponibilă în liniile Gluten Free Bio, Gourmet, Mutuabile și Linea Bimbi.

Făina organică naturală fără gluten provenind din lanțul de aprovizionare italian este procesată direct în ferma noastră. Ne-am concentrat asupra producției de făină cu cele mai bune valori nutriționale, bogate în proteine și cu conținut scăzut de grăsimi. Gama de făină NATURE PASTE este foarte bogată. Din ferma noastră ecologică, producem făină de cereale, făină din leguminoase și făină specială, pe care o găsiți în linia gastronomică. Fiecare propunere este caracterizată de o cantitate diferită de săruri minerale, fibre și proteine, pentru a vă permite să creați un plan de alimentație personalizat. Toate făinurile NATURAL PASTA răspund necesităților nutriționale pentru persoanele care caută o dietă sănătoasă și echilibrată. "Pasiunea noastră, bunătatea ta".
Paste Casarecce cu Trufe Fara Gluten Pasta Natura 250gr
18.35 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Paste Maccheroni cu Naut Fara Gluten Bio Pasta Natura 250gr
16.60 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Penne din Linte Rosie Fara Gluten Bio Pasta Natura 250gr
18.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Paste Maccheroni cu Bambus Fara Gluten Bio Pasta Natura 250gr
8.25 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Paste Casarecce cu Legume Fara Gluten Bio Pasta Natura 250gr
17.40 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Penne din Mazare Verde Fara Gluten Bio Pasta Natura 250gr
14.45 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 

1 


Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Pasta Natura Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert