Produse Organic India - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Organic India

Organic India

ORGANIC INDIA a fost infiintata in anii ’90 de catre un mic grup de oameni din diferite parti ale lumii care s-au intalnit in Lucknow, un oras din nordul Indiei. Calatorisera sa il intalneasca pe H.W.L. Poonja, invatatorul spiritual numit, cu drag, si „Papaji”. Atrasi de cautarea adevarului si a realizarii de sine, acestia au venit sa asculte invatamintele simple dar intelepte ale lui Papaji.

Inspirati de viata lui Papaji, dedicata celorlalti, acest grup de vizionari (si viitori fondatori ai ORGANIC INDIA) au creat impreuna un proiect holistic ce avea sa schimbe in cele din urma fata agriculturii din nordul Indiei. Ideea lor era simpla: stabilirea unui model de afacere sustenabil pentru a sprijini supravietuirea a mii de agricultori saraci din India prin furnizarea de cursuri de formare si educatie care sa permita dobandirea autonomiei si a unor abilitati ce pot fi transmise mai departe viitoarelor generatii.

ORGANIC INDIA lucreaza cu mii de familii mici de agricultori din India pentru a cultiva sustenabil zeci de mii de hectare de pamant. Toti fermierii nostri sunt educati in practicile agriculturii organice si biodinamice. Noi platim pentru ei toate taxele necesare pentru achizitionarea certificarilor organice si apoi le cumparam recoltele la cele mai avantajoase preturi de piata. Agricultorii rotesc culturile pentru ORGANIC INDIA cu cele pentru consum propriu. Asta inseamna ca familiile de agricultori beneficiaza de un venit constant, dar in acelasi timp isi protejeaza propria sanatate si mediul inconjurator.

Aceasta idee a devenit o miscare pe masura ce metodele de agricultura organice si biodinamice erau dezvoltate si practicate. Misiunea fondatorilor de a oferi produse eficiente si sigure lumii este si azi forta ce impinge aceasta intreaga revolutie organica ce a inceput cu ORGANIC INDIA si care prinde acum radacini in intreaga Indie.

ORGANIC INDIA este inspirata de si dedicata cu drag lui Sri H.W.L. Poonja, Papaji si Sri Ramana Maharshi, una si aceeasi persoana, intruchipare a adevarului, a iubirii neconditionate pentru toate fiintele si toata creatia, a pacii supreme, a slujirii altruiste, a compasiunii nelimitate, a intelepciunii eterne.


Pricipiile de baza ale companiei ORGANIC INDIA sunt sanatatea si fericirea pentru toate fiintele, respect pentru Mama Natura, cea care sustine cu abnegatie umanitatea si ne furnizeaza incontinuu alimente hranitoare si ierburi vindecatoare, si Adevarata Stare de Bine – o invitatie deschisa pentru toti sa celebram Darul Divin al Vietii.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Organic India - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert