One Nature Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » One Nature

One Nature

Ce înseamnă organic?
Produsele alimentare ecologice sunt o entitate juridică, așa cum este definită în Regulamentul ecologic al UE, cu scopul de a crea un proces de producție durabil în agricultură și de a minimiza impactul asupra mediului al procesării alimentelor.
 
 
Ca pionieri organici, am ajutat la dezvoltarea agriculturii ecologice de peste 35 de ani. ONE NATURE organic nu numai că întruchipează competența noastră ecologică, ci și responsabilitatea noastră socială față de producătorii din țările de origine. În special în țările din lumea a treia și în țările în curs de dezvoltare, agricultura ecologică reprezintă un factor important în asigurarea unui nivel de trai sustenabil ridicat pentru cetățeni. Mai multe facilități de prelucrare din aceste țări creează noi locuri de muncă. Nu toate nucile și fructele pe care vrem să le consumăm pot fi cultivate în partea noastră a lumii, dar găsim cele mai corecte, mai directe și mai sigure procese pentru a le aduce pe rafturile noastre.
 
Trasabilitatea - nu este importantă numai pentru dvs. ca consumator de produse ecologice, ci și pentru noi ca producător și procesator ecologic. ONE NATURE Produsele ecologice de bază vin aproape exclusiv din propriile noastre proiecte de cultivare. Toate materiile prime sunt 100% produse agricole certificate din punct de vedere organic, care provin din regiuni tipice de cultivare. Cu aceste proiecte de cultivare ecologică, nu numai că asigurăm calitatea pe termen lung a materiilor prime, ci și consolidăm structurile agricole existente în regiunile respective. Pentru noi, organicul este mai mult decât evitarea pesticidelor și a îngrășămintelor sintetice.

Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
One Nature Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert