Olio Dante Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Olio Dante

Olio Dante

CU PESTE 100 DE ANI DE EXPERIENTA, ASTAZI OLIO DANTE SPA ESTE UNUL DINTRE PRINCIPALII PRODUCATORI DE ULEI DE MASLINE PE SCENA INTERNATIONALA, DATORITA PREZENTEI SALE PUTERNICE INTR-O GAMA LARGA DE TARI DIN INTREAGA LUME.
 
Compania se mandreste cu o fabrica de productie moderna, intinsa pe o suprafata de 50.000 m2, cu o moara (250.000 kg masline/zi), 2 rafinarii (masline si seminte, 250.000 kg/zi), 20 linii de imbuteliere (1.000.000 l/zi). ) si un laborator de control al calitatii la nivel inalt. Este unul dintre principalii producatori de uleiuri comestibile pe scena internationala, alaturi de cele mai importante etichete istorice italiene, producand si produse cu eticheta privata printr-un joint venture cu multinationala portugheza producatoare de ulei, Sovena.
 
Pasiunea traditionala pentru cele mai autentice arome si o traditie veche de fabricare a uleiului  conduc activitatea Olio Dante SpA in fiecare zi.
 
Intotdeauna angajata in a-si satisface consumatorii cu daruire si a transforma fiecare masa intr-o experienta unica, compania imbina maiestria, piatra de temelie a excelentei italiene , cu cea mai moderna tehnologie .
 
Scopul constant al Laboratorului de Control al Calitatii este de a asigura - la fiecare etapa a procesului de productie - autenticitatea si sanatatea fiecarui produs Olio Dante, in deplina siguranta si in conformitate cu procesele riguroase certificate conform standardelor internationale.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Olio Dante Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert