Jeleuri Okovital - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Okovital

Okovital

Okovital
 
Obiectivul recunoscut al companiei noastre este de a produce produse de inalta calitate care sa corespunda nevoilor clientiilor nostri.

Am pus accentul, in ceea ce priveste activitatile noastre de afaceri, pe productia de produse 100% organice si utilizarea materiilor prime autentice.

 
Alte puncte de interes ale politicii noastre corporative le reprezinta: ecologia si durabilitatea, actionarea si lucrarea sub principii etice, responsabilitatea ridicata a angajatilor, siguranta produselor si legalitatea produselor noastre din perspectiva legislatiei nationale si a UE.
 
 
"Alimente naturale din materii prime naturale" - asta e filozofia noastra!
 
Pentru jeleurile noastre din fructe organice folosim doar materii prime autentice pentru a atinge cea mai inalta siguranta si calitate a produselor, precum si cel mai bun gust.
 
Pentru produsele noastre folosim ingredientul direct, de exemplu, cum ar fi suc de fructe, si astfel obtinem aroma completa a fructelor.
 
Sustinem retete oneste, de cea mai mare valoare
 
Noi lucram complet transparenti, explicam materiile prime si utilizam productii care pastreaza sanatatea pe intelesul consumatorului.
 
Va explicam criteriile noastre de selectie si semnificatia si fondul cunostiintelor noastre de productie. Convingem cu o calitate inalta si un gust puternic, ceea ce veti realiza cand veti degusta deja produsele noastre.
 
Despre compania Okovital
 
Compania a fost fondata in 1986 si se localizeaza in Bavaria de Jos, mai exact in orasul Straubing. In momentul de fata 26 de oameni sunt angajati in cadrul acestei companii, lucrand intr-un spatiu de 3000 m2 de productie si depozitare.
 
4 linii de ambalare permit ambalarea conforma in diferite dimensiuni. In fiecare zi, aproximativ 100.000 de pungi sunt ambalate si livrate. Sunt produse aproximativ 80 de produse diferite (gumele din fructe reprezinta aproximativ 70% din produsele noastre).
 
Produsele noastre ajung la supermarketuri ecologice, farmacii, magazine naturiste si comercianti. Producem bran-uri precum Okovital, Ecovital si multe alte marci si produse private.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Jeleuri Okovital - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert