Miere de Manuka New Zealand Manuka - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » New Zealand Manuka

New Zealand Manuka

Phil Caskey a înființat prima companie de miere Mānuka din Noua Zeelandă, specializată în 1996. Recunoscând proprietățile unice ale mierii de Mānuka, Phil a fost parte integrantă în dezvoltarea sistemului de puritate și calitate al mierii UMF®, acum recunoscut la nivel mondial.
 
Prin activitatea sa cu Universitatea din Waikato în anul 2000 și o companie de dispozitive medicale din Marea Britanie, Phil a creat și a înregistrat primul dispozitiv medical de miere Mānuka din lume. Pansamentul de îngrijire a plăgilor cu miere este încă un produs popular în cele mai multe truse medicale și spitale de azi.
 
 
Cu o nouă instalație de procesare construită, Phil s-a gândit rapid la stabilirea unor acorduri de asociere pe termen lung cu proprietarii de terenuri din Maori în 2012. Acestea au devenit curând acorduri tripartide cu apicultorii, asigurând un randament deschis și corect pentru toți.
 
Din această bază solidă se construiește viitorul Mānuka din Noua Zeelandă.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Miere de Manuka New Zealand Manuka - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert