NEUMARKTER LAMMSBRAU - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » NEUMARKTER LAMMSBRAU

NEUMARKTER LAMMSBRAU

Producția noastră
În fiecare an, producem aproximativ 200.000 de hectolitri de băuturi organice. În toate domeniile producției de băuturi organice, acordăm o importanță deosebită protecției mediului. Pentru noi, este importantă sarcină socială și mai ales antreprenorial pentru a conserva resursele limitate, de a utiliza resurse regenerabile și de a folosi numai acele metode de producție care contribuie la biodiversitatea este conservată și va fi restaurat. În acest sens, păstrăm originalitatea unei tradiții vechi de secole și o combinăm cu inovațiile în spiritul durabilității.

Punem mare accent pe materiile prime regionale și, prin urmare, una dintre puținele fabrici de bere au propriile lor malțificarea - în plus față de propria sa propagare drojdie de bere, o apă minerală privată și un Limoküche privat.

Băutura este un pic mai mult consumatoare de timp - chiar dacă aveți nevoie doar de orz, hamei, drojdie și apă. Dar pentru a produce diferite tipuri de bere, fiecare soi are propria sa rețetă și, prin urmare, propriul proces de fabricare a berii. Cu toate acestea, procedura de bază este întotdeauna aceeași: agricultorii noștri organici furnizează materii prime, care sunt testate inițial. În pasul următor, colegii noștri din magazinul de malț devin activi, produc malțul necesar.

După procesul de malțare, procesul continuă în fabrică, unde apa și malțul măcinat sunt mai întâi amestecate, încălzite și agitate într-un fierbător mare. Ulterior, se adaugă Naturdoldenhopfen. Ulterior, "mustul" este răcit, depozitat în rezervorul de fermentație și amestecat cu drojdie. Odată ajuns acolo, berea tânără va ferma până când ajunge la tancurile de depozitare. Aici se odihnește un timp, până când este filtrată și îmbuteliată. Întregul proces durează opt până la zece săptămâni pentru livrarea berii. Dăm procesului natural timpul și nu folosim acceleratoare de fermentare - mai mult decât alte auxiliare.
Suc Carbogazos Bio cu Grapefruit Neumarkter 330ml
8.12 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Suc Carbogazos Bio Cola Neumarkter 0.33L
8.12 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Suc Carbogazos Bio cu Fructe de Padure Rosii Neumarkter 0.33L
8.12 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Suc Carbogazos Bio cu Lamaie Neumarkter 0.33L
8.12 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Suc Carbogazos Bio cu Portocale Neumarkter 0.33L
8.12 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Suc Carbogazos Bio cu Flori de Soc Neumarkter 0.33L
8.12 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Bere Bio fara Alcool Neumarkter 330ml
6.88 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Bere Radler Bio cu Lamaie Neumarkter 330ml
8.07 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 

1 2 3 

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
NEUMARKTER LAMMSBRAU - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert