Naturata Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Naturata

Naturata

Naturata producator bio de peste 30 de ani.

 

Valorile noastre
In centru se afla clientul. Corectitudinea, responsabilitatea sociala, fiabilitatea si increderea creeaza conexiunea cu produsele, consumatorii si partenerii nostri. Comunicam transparent si cream spatiu pentru co-creare. Ne consolidam coexistenta printr-o abordare respectuoasa si apreciativa la toate nivelurile. Entuziasmul nostru pentru placere deplina, gust autentic si cea mai inalta calitate este forta motrica din spatele obiectivului nostru comun. Cooperarea noastra cu clientii, furnizorii si angajatii se caracterizeaza prin relatii obligatorii pe termen lung. Suntem parteneri.

Misiunea noastra
Impreuna cu producatorii, furnizorii si partenerii nostri comerciali, proiectam piata ecologica si ii furnizam produse naturale de cea mai inalta calitate pe termen lung. Eficienta, profesionalismul si sustenabilitatea caracterizeaza munca noastra de zi cu zi. Ca o companie lider si rentabil in mod durabil, oferim cele mai bune materii prime la preturi competitive. Afirmatia noastra fata de ingredientele naturale, prelucrarea atenta si gestionarea atenta a procesului de creare a valorii promoveaza subiecte sociale, orientate catre mediu, in beneficiul celor implicati in companie. Aceasta este valoarea adaugata a noastra.

 

Viziunea noastra
„Mai mult decat organic” se afla pe langa holisticitate si valoare adaugata pentru o noua cultura a cooperarii, pentru spatiu pentru idei, dezvoltare si schimb. Cu un aliment rafinat si produs biodinamic, ne aducem contributia la o lume mai buna in care abordam in mod specific nevoile omului si ale naturii. Cu produsele noastre cream o baza pentru calitate, precum si pentru pastrarea si dezvoltarea unei coexistente sanatoase si a unei placeri durabile care creeaza bucurie. Ca o companie cu experienta si lider, stabilim noi impulsuri si spargem teren nou. 

Promisiunea noastra de fata de client
Clientii nostri au prioritate. Le furnizam produse durabile si selectate cu sigiliile Fairtrade, CO2neutral, Demeter. Suntem pentru placere deplina, gust real si cea mai inalta calitate si suntem cu inima.


Partenerii: Suntem un partener responsabil ca angajator, producator, furnizor, AG si mentinem relatii stranse cu fermierii nostri. Avem incredere in cooperare, apreciere, longevitate si transparenta. Suntem constienti de competentele tuturor celor implicati in procesul de munca.

 

Angajati: angajatii nostri se bucura de o mare cantitate de manevra in conditii si conditii corecte, un mediu de lucru orientat catre nevoi, flexibil si oportunitatea de noi perspective si oportunitati de finantare.
 

Societate si mediu: fundamentul nostru pentru cea mai inalta calitate si angajamentul nostru pentru legatura dintre om si natura se bazeaza pe o guvernare corporativa constienta si etica, precum si pe utilizarea responsabila a tuturor resurselor disponibile.

Calitate confirmata
Produsele Naturata sunt pentru un gust real si garanteaza astfel placerea perfecta. Acest lucru nu se datoreaza cel putin standardelor noastre de inalta calitate. La urma urmei, folosim doar ingrediente naturale in favoarea unei calitati maxime si acordam o importanta deosebita procesarii cu economii de resurse. Pe langa regulamentul organic, acest lucru este garantat si de Asociatia Demeter.

Cafea cu cereale Naturata: o compozitie armonioasa pentru momente placute!
Formula de inalta calitate asigura un gust plin de corp. Dulceata usoara a smochinelor asigura faptul ca anumite lucruri.Materii prime si productie: Cerealele provin de la fermieri care lucreaza bio-dinamic din Germania. Cicoarea, ghindele si smochinele sunt cultivate in Europa si Turcia. Productia are loc intr-o afacere de familie care lucreaza in Elvetia. Prajirea atenta a ingredientelor individuale, precum si o extractie blanda are ca rezultat un gust deosebit de bland si variat. Procesul elaborat de uscare prin pulverizare creeaza o crema fina care creeaza adevarate momente de cafea in casa ta.

Aceasta creatie fina face din aceasta bautura fara cafeina o alternativa completa la cafeaua sau ceaiul real. Cu numeroasele soiuri in arome diferite, un punct de reper este pentru fiecare palat si pentru fiecare varsta.

Chiar si bautorii de cafea cu boabe o vor gasi la Naturata: proiectele de cafea Fairtrade din diferite variante creeaza momente mai rasfatate. Pentru lovitura necesara intre noi, espresso-urile noastre, care se pregatesc rapid pentru o aroma puternica, italiana.
Cacao Fairtrade pentru fiecare ocazie
Gama Naturata include numeroase produse de cacao ecologice pentru fiecare ocazie. Toate ingredientele popularei ciocolata de baut provin din proiecte Fairtrade si agricultura ecologica.


Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Naturata Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert