Produse Natur Compagnie - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Natur Compagnie

Natur Compagnie

Incepand cu anul 2000 sunt prezente pe piata produsele din marca NATUR COMPAGNIE. Aceste produse ecologice, simple și delicioase constau in supe, sosuri, ciorbe și condimente pe gustul tuturor. In portofoliul din marca NATUR COMPAGNIE se regasesc peste  70 de articole pentru care se folosesc numai  materii prime din agricultura ecologică certificată, atent selectionate. 

Toate materiile prime și produsele sunt supuse unor controale stricte interne și externe de calitate, iar pentru un gust special, se folosesc multe ierburi și condimente diferite.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Natur Compagnie - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert