Produse Natumi - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Natumi

Natumi

În 1999 am început cu băuturi delicioase, principii solide, biologiști loiali și clienți entuziaști. Astăzi, Natumi este o parte indispensabilă a pieței alternative pentru lapte.Printre alternativele de lapte, Natumi oferă cea mai largă varietate de produse. Clienții noștri descoperă întotdeauna noi tratamente în sortimentul nostru.
  • Folosim numai cel mai bun intreg organic din agricultura ecologica certificata.
  • Ovazul și varza provin din Germania, orezul și soia din Europa.
  • Fiecare dintre băuturile noastre este făcută din cereale integrale sau din fasole întregă.
  • Pulberea de cereale și aroma adăugată rămân în afara.
  • Băuturile noastre de cereale sunt produse exclusiv în Germania.
Ovăzul și sulful sunt obținute din Germania. Soia este fabricată în calitate ecologică din Franța și Italia. Orezul nostru provine din fermierii de orez din provincia Vercelli din regiunea italiană Piedmont, cu care avem contracte de lungă durată.

Natumi băuturi de cereale sunt produse cu apă limpede cristalină și în mare măsură netratată din puțuri adânci de lângă râul "Sieg", situat într-o rezervație naturală a regiunii germane "Bergisches Land". Datorită bogăției extraordinare a plantelor și animalelor rare, în special a păsărilor și a peștilor (inclusiv a somonului), aceasta este una dintre cele mai valoroase și mai frumoase secțiuni ale râurilor din Germania. Victoria este clasificată de UE drept așa-zisă "regiune FFH" (= faună-floră-habitat) și este, prin urmare, o parte importantă a sistemului european de rezerve ecologice "Natura 2000".
 

Dulceața ușoară rezultă din procesul de fermentație, astfel încât să nu adăugăm zahăr la băuturile de orez, ovăz și speltă, ci doar chai de ovăz și ciocolată de ovăz, cu un gust de orz organic de porumb.

 

De asemenea, nu avem nevoie de arome. Băuturile noastre de vanilie sunt îmbogățite exclusiv cu extract de vanilie de bourbon. Numai alternativele noastre de cremă de plante conțin arome organice naturale.

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Natumi - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert