Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Natracare

Natracare

Natracare inseamna mai mult decât produse ecologice și naturale.  Înființată în 1989, Natracare a pornit ca o afacere mică de familie, cu sediul în Regatul Unit, iar astăzi este marcă de vârf la nivel mondial.
In toate produsele se folosesc numai materiale organice și naturale. Tot ceea ce folosim, facem și creăm este un angajament față de cele mai înalte standarde etice. Întregul nostru lanț de aprovizionare, din materii prime și prelucrări, împărtășește angajamentul nostru de a gestiona și monitoriza resursele .Produse noastre includ tampoanele de bumbac organic certificat și tampoanele sanitare fără clor.

Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Natracare Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert