Produse Mushroom Wisdom - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Mushroom Wisdom

Mushroom Wisdom

Mushroom Wisdom este cel mai cunoscut producator de suplimente alimentare derivate din ciuperci medicinale.          

Mushroom Wisdom (fosta Maitake Products) este un lider mondial in dezvoltarea, productia si cercetarea de suplimente alimentare derivate din ciuperci. Compania a fost infiintata in anul 1991 de către CEO-ul Mike Shirota si are sediul în East Rutherford, New Jersey. 

Mushroom Wisdom si-a inceput activitatea promovand pe piata americana beneficiile ciupercii Maitake (Grifola frondosa) asupra sanatatii, ciuperca populara japoneza, despre care americanii nu auzisera pana atunci. In 1995 Mushroom Wisdom lanseaza Maitake D-fraction, bazandu-se pe studiile efectuate in Japonia care demonstreaza actiunea antitumorala a acestei ciuperci. In scurt timp, Maitake D-fraction a fost acceptat de medici, devenind produsul cheie al Mushroom Wisdom. Compania s-a dedicat protejarii si promovarii sanatatii prin studierea, dezvoltarea, fabricarea si oferirea de suplimente alimentare de calitate derivate din ciuperci medicinale. In prezent, produsele Mushroom Wisdom sunt disponibile in peste 30 de tari.

Mushroom Wisdom aduce beneficiile sanatoase ale ciupercilor medicinale, sustinute de cercetari stiintifice riguroase, la rutina de zi cu zi ale consumatorilor din întreaga lume. Acesta oferă o linie completa de produse inclusiv produse specifice din ciuperci dezvoltate pentru a sprijini sistemul imunitar, functia creierului, nivelul de zahar din sange, sanatatea sanului, prostata si altele.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Mushroom Wisdom - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert