Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
»
Producatori » Mushroom Wisdom

Mushroom Wisdom

Mushroom Wisdom este cel mai cunoscut producator de suplimente alimentare derivate din ciuperci medicinale.          

Mushroom Wisdom (fosta Maitake Products) este un lider mondial in dezvoltarea, productia si cercetarea de suplimente alimentare derivate din ciuperci. Compania a fost infiintata in anul 1991 de către CEO-ul Mike Shirota si are sediul în East Rutherford, New Jersey. 

Mushroom Wisdom si-a inceput activitatea promovand pe piata americana beneficiile ciupercii Maitake (Grifola frondosa) asupra sanatatii, ciuperca populara japoneza, despre care americanii nu auzisera pana atunci. In 1995 Mushroom Wisdom lanseaza Maitake D-fraction, bazandu-se pe studiile efectuate in Japonia care demonstreaza actiunea antitumorala a acestei ciuperci. In scurt timp, Maitake D-fraction a fost acceptat de medici, devenind produsul cheie al Mushroom Wisdom. Compania s-a dedicat protejarii si promovarii sanatatii prin studierea, dezvoltarea, fabricarea si oferirea de suplimente alimentare de calitate derivate din ciuperci medicinale. In prezent, produsele Mushroom Wisdom sunt disponibile in peste 30 de tari.

Mushroom Wisdom aduce beneficiile sanatoase ale ciupercilor medicinale, sustinute de cercetari stiintifice riguroase, la rutina de zi cu zi ale consumatorilor din întreaga lume. Acesta oferă o linie completa de produse inclusiv produse specifice din ciuperci dezvoltate pentru a sprijini sistemul imunitar, functia creierului, nivelul de zahar din sange, sanatatea sanului, prostata si altele.

Guestbook
 
"Am cumparat pentru prima oara din site-ul dv. si sunt placut impresionata de :promptitudinea si seriozitatea cu care onorati comenzile. Un singur lucru m-a mirat, faptul ca Acidul hialuronic nu era..."
Otilia
 
"Promptitudine, seriozitate ! Recomand cu încredere !"
Simona
 
"Am fost multumita din toate punctele de vedere: seriozitate, promptitudine, amabilitate si preturi corecte."
Mari
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Mushroom Wisdom
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert