Ciocolata artizanala Millesime Chocolat - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Millesime Chocolat

Millesime Chocolat

Situata in Belgia, la periferia orasului Liege, Millesime Chocolat este o fabrica artizanala de ciocolata care functioneaza direct din boabe de cacao, de la fasole la bar (denumita in mod obisnuit Bean to Bar).
 
Particularitatea noastra: ciocolata noastra este vintage .
 
Provenind dintr-un terroir, dintr-o zona geografica foarte precisa, ciocolata noastra este produsa in cantitati limitate in conformitate cu traditia si procesele de fabricatie de altadata. Stapanim pe deplin procesul de transformare a boabelor de cacao crude, de la prajire la prepararea produselor finite.
 
Este revenirea la fabricarea autentica a ciocolatei artizanale de la A la Z.
 
 
Cu know-how-ul si expertiza noastra, stapanim toate procesele de fabricatie artizanala a ciocolatei : de la selectarea boabelor de cacao crude, pana la prajirea pana la fabricarea produselor finite. Vintage Chocolate pledeaza pentru intoarcerea la ambarcatiunile autentice de ciocolata AZ fabricate .
 
De indata ce boabele crude sunt primite in pungi de iuta, incepe munca noastra ca prajitor si creator de ciocolata ... Fabricarea urmeaza un proces complex care necesita mai multe masini specializate care prajesc, zdrobesc, macina pe piatra, conch si tempereaza pentru a transforma fermentate boabe de cacao in ciocolata.
 
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Ciocolata artizanala Millesime Chocolat - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert