Mesa Baja Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Mesa Baja

Mesa Baja

Mesa Baja fondata in 2016, Mesa Baja Agroindustria are scopul ferm de a identifica, conferii si a comunica valorile produselor agricole columbiene, subliniind micii producatori rurali.

Panela este un indulcitor natural, organic si echilibrat, care provine din extractia sucului din trestia de zahar, rezultand cristale de melasa, zaharuri, fructoza, minerale si vitamine.

 
PANELA contine minerale, precum fier, calciu si fosfor, iar in aceeasi masura este bogata in vitaminele C, E, fiind notabil superior fata de zahar si miere.
 
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Mesa Baja Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert