Produse Max Sport - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Max Sport

Max Sport

Compania Max Sport sro a fost infiintata in Slovacia in 2005. A fost creata cu intentia de a dezvolta, produce si vinde suplimente nutritive pentru publicul larg sportiv.
 
Cererea de batoane de proteine   gustoase si de inalta calitate a inceput sa creasca si a devenit populara nu numai in randul sportivilor, ci si in randul publicului larg. Lumea se misca din ce in ce mai repede si, odata cu ea, are nevoie de o societate care doreste alternative dietetice mai sanatoase si mai practice. De aceea privim in fata si in jurul nostru, urmarim tendintele pentru a satisface cerintele unei societati moderne si sanatoase.
 
Max Sport sro si-a stabilit impreuna cu tehnologi, fiziologi, sportivi si nutritionisti obiectivul de a produce produse de calitate, gustoase si accesibile pentru toata lumea. Suplimentele noastre va pot ajuta sa tineti pasul cu un stil de viata sanatos, va vor oferi substantele nutritionale necesare, vitaminele si mineralele, vor accelera recuperarea si va vor pregati sa faceti fata noilor provocari. Astazi suntem o companie globala care afecteaza si influenteaza lumea. Inspiram oamenii si ii facem curiosi, mutandu-i astfel mai departe si aratand lumii posibilitati nelimitate. Vrem sa imbunatatim lumea si astfel sa ajutam pe toata lumea.
 
Cu accent pe calitate
Cream si urmarim pentru ca vrem, nu pentru ca trebuie. Ne cream toate produsele cu dragoste, pasiune si accent pe gust si calitate. Clientii il apreciaza, ne place sa ne intoarcem la produsele noastre si le multumim pentru asta.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 21 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Ultimul colet a venit rapid, deci de bine..."
Dorel O
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Max Sport - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert