Paste Marchesato - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Marchesato

Marchesato

Activitatea noastră este aproape de Cuneo, unul dintre cele mai importante orașe din Piemont, aici am realizat o exploatație agricolă ecologică fără a utiliza gmo. Pe câțiva kilometri avem porumb, hrișcă, năut, mazăre, fasole, lămâie, castani și câmpuri de aluni. Prin diferitele hectare cultivate într-un mod organic de specialiștii noștri, putem produce multe tone de făină care sunt stocate în compania noastră, imediat după recoltare. Timpul necesar de la producția de paste artizanale până la ambalajul final este minim. Aceasta este producția noastră cu lanț scurt PASTA NATURA.

Pentru pastele noastre fără gluten folosim 100% ingrediente bio, pentru că ne facem făină, în ferma noastră. Exploziile de câmpuri blânde ne înconjoară, radiați de soare și lulled de briza proaspătă a munților din apropiere. Cu paste fără gluten Marchesato fiecare preparat este un succes demn de un bucătar-șef cu stea.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Paste Marchesato - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert