Produse Logona - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Logona

Logona

Folosim materii prime preponderent naturale, cum ar fi uleiuri vegetale, grasimi si ceara, extracte din plante, ape florale, uleiuri esentiale si arome din cultivarea organica controlata si recoltarea salbatica. Extrasele LOGONA sunt extrase pe care le dezvolta pe site. Pentru noi, calitatea exceptionala a acestora este cea care formeaza sufletul produselor cosmetice naturale. Productia este reglementata de GMP (Good Manufacturing Practice), standardul de productie farmaceutica. Pentru produse în perfecta armonie cu umanitatea si natura.

GARANTIA NOASTRA DE CALITATE

Cosmeticele naturale LOGONA îndeplinesc criteriile stricte pentru produsele cosmetice naturale controlate (BDIH sau NaTrue)

Fara culori sintetice, parfumuri si conservanti

Fabricat în Germania: dezvoltat si produs in Germania

Produse predominant vegane

Dezvoltat si produs fara teste pe animale

Calitate organica de top, identificabila prin sigiliu organic

Nu se folosesc plante modificate genetic

Procesele de productie în conformitate cu standardele ecologice stricte

Utilizarea redusa a materialelor de ambalare reciclabile

În cei aproape 40 de ani de existenta, am fost mandri sa primim mai multe distinctii de la organizatiile de consum Öko-Test si Stiftung Warentest. De exemplu, produsele cosmetice naturale LOGONA au obtinut gradul FOARTE BUN si BUN de peste 300 de ori în diverse evaluari. Aceste premii servesc la consolidarea angajamentului si dedicarii noastre pentru producerea de produse cosmetice naturale de cea mai înalta calitate.

ISTORIE

40 DE ANI DE ISTORIE

Alătură-te cu noi, pe măsură ce facem o călătorie rapidă în timp

Istoria mărcii LOGONA este modelată de determinarea neîncrezată a unei generații tinere și de spiritul mișcării ecologice din anii '70. Ceea ce a urmat este una dintre cele mai mari povești de succes din sectorul cosmeticelor naturale - și o companie care privește cu mândrie în urmă cu 40 de ani de istorie.

1975

Magazinul "Alraune" își deschide porțile

Hans Hansel fondează magazinul "Alraune", unul dintre primele magazine de alimente de sănătate din Germania. Gama de produse constă din macrobiotice, cereale, condimente, ierburi și produse cosmetice naturale importate din Marea Britanie și Spania.

Cu toate acestea, produsele cosmetice naturale importate nu corespundeau în niciun fel ideilor fondatorilor. Pentru a oferi clienților produse cosmetice fără chimie dăunătoare pentru mediu, grave sau chiar periculoase, a existat o singură modalitate:

Pentru a reduce decalajul din gama de produse cosmetice naturale ...

Sub denumirea "Lorien Bunuri" au cucerit treptat piața și au arătat că sunt disponibile alternative la produsele cosmetice convenționale - alternative bine tolerate și prin ingrediente organice controlate creează încredere. Exact acest lucru este ceea ce fondatorii plănuiau să facă: să producă produse cosmetice naturale de înaltă calitate și durabile.

1981

Trecând în inima naturii

Tânăra companie se mută într-o veche moară de apă, lângă Salzhemmendorf. Plantele de producție sunt extinse și afacerea înflorește.

1984

Prima inovație

Dificultățile de dantură ale companiei dau un impuls mai multor soluții neconvenționale și constant naturale, precum producția de extracte proprii sau cercetarea modului în care produsele cosmetice pot fi create fără conservanți sintetici.

La începutul anilor 80, a fost dezvoltată prima gamă de produse pioniere și inovatoare:

PUR - Primele produse cosmetice naturale pentru bolnavii de alergie

 

1985

Putere completă inovatoare până la sfaturi

LOGONA introduce primele culori de păr pur pe bază de plante fără aditivi sintetici - un segment de piață pe care LOGONA continuă să îl conducă în prezent.

De la introducerea culorilor de păr din plante în 1985, LOGONA își găsește henna organică din Ferma Sekem din Egipt, un proiect de model agricol și social, care a primit premiul Nobel alternativ în 2003.

1985

Lorien Bunuri devine LOGONA

În 1985, compania este obligată prin ordin judecătoresc să-și schimbe numele - din cauza presupusei confuzii cu o altă companie de produse cosmetice. Drept urmare, Lorien Bunuri devine LOGONA Naturkosmetik GmbH.

Cu toate acestea, noul său nume nu face nimic pentru a-i inhiba succesul, iar compania merge de la putere la forță.

1988

Mutați-vă la "pajiște"

În 1988, LOGONA se mută în sediul său actual, Kräuterwiese (pajiște). Fosta fabrică de mobilă convertită îndeplinește în cele din urmă cerințele spațiale și logistice ale companiei pentru implementarea ideilor și planurilor. În același an, este înființată și compania holding LOGOCOS GmbH. Următorii ani sunt modelați de obiectivul ambițios de a oferi alternative naturale la produsele cosmetice convenționale în fiecare segment de produse.

1989

Primul machiaj în calitate organică

LOGONA introduce primele produse cosmetice decorative de calitate organică. Culori armonice naturale din pigmenții pământului.

1994

Șampoane naturale

LOGONA lansează primele șampoane complet naturale. Acestea conțin doar agenți tensioactivi pe bază de plante și nu conțin ingrediente sintetice precum lauril sulfat de amoniu și sulfat de sodiu.

Cu această dezvoltare, LOGONA este cu mult înaintea timpurilor: peste 15 ani mai târziu, șampoanele care sunt certificate de cel mai mare standard francez pentru produse cosmetice organice conțin în continuare surfactanți sintetici.

LOGONA este în continuare lider pe piața îngrijirii părului la comercianții cu amănuntul din Germania (BioVista 2016).

1996-2001

Transparența creează încredere

În a doua jumătate a anilor ’90, compania face campanii active pentru dezvoltarea unei etichete cosmetice naturale. Scopul: reglementări clare pentru produse cosmetice naturale și transparență sporită pentru clienți. Ar trebui să fie ușor pentru consumatori să distingă între produsele cosmetice naturale autentice și cele care nu doresc decât să fie naturale sau pe bază de plante.

În 1996, managerul de cercetare și dezvoltare al LOGOCOS devine președinte al unui grup de lucru reprezentând diverși producători. Având în vedere complexitatea materialului, ani de activitate de dezvoltare au loc înainte de a începe în 2001 standardul de cosmetice naturale controlate de BDIH.

2008

A 30-a aniversare și inițiativa NATRUE

Compania sărbătorește a 30-a aniversare și este unul dintre inițiatorii standardului strict NATRUE pentru produse cosmetice naturale și organice. Această certificare a luat ființă în 2008 și garantează consumatorilor un standard ridicat de calitate naturală autentică.

LOGOCOS GmbH devine oficial și LOGOCOS Naturkosmetik AG în 2008.

2014

Noutatea mondială! Lac de culoare certificat

Primul lac certificat de culoare BDIH & NATRUE din lume. Pentru unghiile frumoase natural.

AZI

"Iubim natura"

Ceea ce ne-a condus de aproape 40 de ani cu greu poate fi adus mai bine la punct. Iubim și respectăm natura. Dintr-o pasiune profundă pentru puterile lor miraculoase, a crescut o companie, la care privim cu mândrie și bucurie.

Asteptam cu nerabdare urmatoarele decenii ...

INOVATIE

"Mai bine este posibil" a modelat filosofia LOGONA de la bun început. Drept urmare, laboratoarele companiei nu au obținut numai produse cosmetice naturale și organice certificate și autentice, dar și nenumărate produse inovatoare și inovatoare care continuă să influențeze piața de cosmetică naturală de astăzi. Exemple în acest sens sunt primele produse cosmetice naturale dezvoltate pentru persoanele care suferă de alergii în anii 1980 și primele culori 100% naturale din păr. O dezvoltare care este încă departe de a fi completă.

 

Astăzi, gama LOGONA se întinde pe mai mult de 200 de produse, iar dezvoltarea constantă de formule garantează alternative și mai autentice și mai naturale la produsele chimice. În 2011, de exemplu, a fost creată prima gamă completă de produse cosmetice decorative cu efect anti-îmbătrânire.

În 2014, LOGONA a introdus primul lac certificat de produse cosmetice naturale din lume. Și mai avem o mulțime de idei bune pentru viitor.

Dizolvant Natural pentru Lac de Unghii fara Acetona 100ml Logona
41.90 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Lotiune After Shave Bio 50ml Logona
74.47 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Lotiune dupa Barbierit Bio 100ml Logona
89.37 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Crema cu Q10 Hydrocream Barbati Bio 50ml Logona
103.45 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Spuma de Ras Bio 150ml Logona
50.04 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Crema de Ras Bio 75ml Logona
31.15 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Spuma de Par pentru Volum Bio 150ml Logona
50.88 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 

1 2 3 

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Logona - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert