Informatii despre Transport si Livrare Produse Bio

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Livrare

Livrare Produse Bio 

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul naturist online este de 48 - 72 de ore din momentul confirmarii comenzii, in intervalul orar 09:00 – 18:00, de luni pana sambata.
Produsele comandate vor fi livrate prin reprezentantul firmei noastre sau prin curierat, intr-un ambalaj corespunzator.

Taxele percepute pentru livrari sunt urmatoarele:

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 50 lei  PE RAZA MUNICIPIULUI CLUJ NAPOCA, iar pentru comenzi mai mici de 50 lei transportul este taxat cu 10 lei.


Se livreaza in toata tara, prin intermediul firmelor de curierat . Taxa de livrare se calculeaza in functie de greutatea coletului si valoarea rambursului. De ex. pentru un colet de 1 kg valoarea transportului este de la 25 lei (cu TVA inclusa), pentru firmele de curierat rapid, in functie de destinatie.( pentru localitatile care nu se regasesc in reteaua de acoperire a firmei de curierat se taxeaza kilometrii suplimentari de la cea mai apropiata agentie teritoriala.) Pentru livrarea prin Posta Romana, taxa de livrare incepe de la 12 lei, in functie de greutate, valoare ramburs si distanta. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la tel. 0766-683.505 sau office@biosimttera.ro.

Pentru comenzile care depasesc valoarea de 250 lei Transportul este Gratuit, pentru coletele cu greutatea pana in 5 kg. Peste 5kg se percepe o taxa de expediere de 0.9 lei(inclus TVA)/kg. Calculul greutatii coletului se va face tinand cont si de ambalajul produselor.

 Receptia produselor:

La receptia produselor, daca observati deprecierea coletelor sau daca produsele nu corespund comenzii dvs., le puteti returna curierului care va intocmi un proces-verbal de constatare a pagubelor si vom  lua masurile care se impun.


Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Informatii despre Transport si Livrare Produse Bio
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert