Informatii despre Transport si Livrare Produse Bio

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Livrare

Livrare Produse Bio 

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul naturist online este de 48 - 72 de ore din momentul confirmarii comenzii, in intervalul orar 09:00 – 18:00, de luni pana vineri.
Produsele comandate vor fi livrate prin reprezentantul firmei noastre sau prin curierat, intr-un ambalaj corespunzator.

Taxele percepute pentru livrari sunt urmatoarele:

TRANSPORTUL PE RAZA MUNICIPIULUI CLUJ-NAPOCA SE ASIGURA PRIN FIRMELE DE CURIERAT RAPID, CU TAXA DE TRANSPORT DE 21 LEI, IN FUNCTIE DE GREUTATEA COLETULUI.

Se livreaza in toata tara, prin intermediul firmelor de curierat . Taxa de livrare se calculeaza in functie de greutatea coletului si valoarea rambursului. De ex. pentru un colet de 1 kg valoarea transportului este de la 21.00 lei (cu TVA inclusa), pentru firmele de curierat rapid, in functie de destinatie.( pentru localitatile care nu se regasesc in reteaua de acoperire a firmei de curierat se taxeaza kilometrii suplimentari de la cea mai apropiata agentie teritoriala.). Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la tel. 0766-683.505 sau office@biosimttera.ro.

Pentru comenzile care depasesc valoarea de 300 lei Transportul este Gratuit, pentru coletele cu greutatea pana in 4 kg. Peste 4kg se percepe o taxa de expediere de 2.50 lei(inclus TVA)/kg. Calculul greutatii coletului se va face tinand cont si de ambalajul produselor.

Ne rezervam dreptul ca pentru unele comenzi sa solicitam plata in avans.

 Receptia produselor:

La receptia produselor, daca observati deprecierea coletelor sau daca produsele nu corespund comenzii dvs., le puteti returna curierului care va intocmi un proces-verbal de constatare a pagubelor si vom  lua masurile care se impun.

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 21 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Ultimul colet a venit rapid, deci de bine..."
Dorel O
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Informatii despre Transport si Livrare Produse Bio
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert