Produse Lipolife - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Lipolife

Lipolife

Lipolife® este una dintre foarte putinele marci de suplimente lipozomale care demonstreaza  o absorbtie semnificativ mai mare  decat suplimentele standard de vitamina C pe cale orala.
 
Suplimentele lipozomale LLipolife® furnizeaza substante nutritive utilizand un sistem revolutionar, de micro-eliberare, care maximizeaza absorbtia si biodisponibilitatea. Folosim Liposomal Encapsulation Technology (LET), un nou mecanism de livrare interesant pentru suplimentele orale. LET este utilizat pentru a transmite substantele nutritive catre zonele corpului in care acestea sunt cele mai necesare.
 
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Lipolife - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert