Produse Lifefood - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Lifefood

Lifefood

Lifefood este o companie cehă care produce alimente crude - denumită și alimente vii. A fost înființată de Tereza Havrlandova în 2006, într-un moment în care conceptul de alimente crude era practic necunoscut. Astăzi, compania Lifefood este cea mai mare companie de produse alimentare din industria alimentară în ceea ce privește gama de produse și prelucrează materii prime din diverse colțuri ale planetei. Produsele Lifefood sunt iubite de oameni din întreaga lume. Simbioza tehnologiilor unice, know-how-ul pe termen lung și accentul pe termen lung asupra muncii manuale reprezintă o parte majoră a Lifefood. O parte din filosofia răspândirii abundenței este și crearea festivalului popular RawFest.

Facut cu dragoste. Viața este abundență. Calitatea produselor realizate manual. Acestea au fost componentele-cheie ale viziunii Tereziei, când a început și sunt încă foarte aplicabile astăzi în gestionarea cotidiană a unei astfel de companii mari. Calitatea premium, gustul, abordarea personală, precum și accentul omniprezent asupra eticii sunt ceea ce reprezintă nucleul Lifefood.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Lifefood - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert