Produse Lecker`s - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Lecker`s

Lecker`s

Inca din 1935, familia Lecker din Furth im Wald, Bavaria, producea praf de copt sub numele lor. In 1997, compania a fost preluata de noi, deoarece nu a existat un succesor si de atunci a fost Lecker's Bio Manufactory, administrata de o familie, pentru produse de patiserie si ingrediente naturale de pe site-ul Worrstadt din Rheinhessen.
 
De atunci, gama de produse a fost dezvoltata si extinsa continuu - tinand seama intotdeauna de cerintele omonimului.
 
Nu veti gasi produsele noastre numai in magazinele de produse alimentare ecologice si naturale din Germania, dar suntem acum reprezentati in multe parti ale lumii.

Este de la sine inteles ca toate ingredientele noastre de copt sunt de origine biologica si, prin urmare, provin din agricultura ecologica - de dragul mediului!
 
Nu numai introducerea prafului de copt tartru pur fara fosfati, ci si traditia familiala in companie, ne-a condus intotdeauna sa ne straduim sa obtinem cele mai bune lucrari de zi cu zi.
 
Fie ca este vorba de vanzari, productie, marketing sau management, fiecare angajat din echipa noastra este intotdeauna foarte motivat si se distreaza incercand noi idei de coacere - pentru ca nu numai ca dorim sa oferim clientilor nostri ingrediente de coacere organice, ci si sa aratam cum pot fi pregatiti sa inspire ei cu pasiunea noastra pentru coacere.
 
 
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Lecker`s - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert