Lebepur Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Lebepur

Lebepur

Privind factorii care contribuie la un stil de viață sănătos, dieta joacă un rol important. Consumatorii sunt, prin urmare, iluminați, critici față de alimente și cererea de produse de înaltă calitate, sănătoase și benefice. În același timp, știința de astăzi oferă fapte despre modul în care ar trebui să arate o dietă sănătoasă. De exemplu: cinci portii de fructe si legume ca dieta de zi cu zi, deoarece acestea sunt sarace in calorii si bogate in vitamine, minerale si fibre.
 
Din păcate, în viața cotidiană de astăzi există adesea o lipsă de timp și oportunități. Stresul este tot mai prezent in viața noastră de zi cu zi și îngreunează punerea în aplicare a acestor recomandări. În acest context, cererea pentru alimentele naturale și sănătoase este în creștere.
 
Din decembrie 2010, am ajutat clienții noștri să mănânce sănătoș fără prea mult efort. Totul a pornit de la o experiență dramatică: în vara anului 2008, a fost suspectat unul dintre noi de o tumoare malignă pe piciorul drept. Deși acest lucru s-a dovedit a fi greșit, am vrut să ne schimbăm stilul de viață și am analizat cauzele dezvoltării cancerului. În același timp, am inteles rapid importanța alimentelor și am decis să ne hrănim mai sănătoș. Pentru a facilita acest lucru, am pornit Lebepur, pentru a prepara rapid piureuri de fructe și legume, cu ingrediente simple și cu posibilitatea de a le transmite altor persoane.

Suntem o companie tanara din Berlin, iar calitatea produselor noastre este o parte importanta a filozofiei noastre. Pentru a asigura calitatea produselor noastre, se efectuează analize extinse pentru toate materiile prime care iau în considerare puritatea microbiologică, pesticidele sau metalele grele, precum și uleiurile minerale. Aceasta înseamnă că se eliberează numai bunuri pentru comerț care respectă toate cerințele legale privind agricultura ecologică și limitele necesare pentru un produs sigur.

Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Lebepur Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert