Produse Le Verger Bio - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Le Verger Bio

Le Verger Bio

LIVADA BIO, un actor bio istoric ...

Creat în 1985 de către un fiu al unui fermier din mediul agricol și un grup de fermieri asociați, compania noastră se bazează în sud-vestul Franței, în inima livezile Lot-et-Garonne, Monflanquin 


Prima activitate a companiei a fost transformarea de suc de mere, apoi de-a lungul anilor, lista de fructe și legume a crescut. Ne întoarcem acum în atelierul nostru de suc de mere, stafide si prune uscate, suc de fructe și morcov, sfeclă roșie și ridichi pentru legume. Aceasta reprezintă aproximativ 1 500 de tone de fructe și legume și 50 000 de litri de terciuri de fructe. Nu există aditivi, zahăr fără adaos de fructe și legume, sunt pur și simplu presate, suc de nefiltrat, prin urmare, prezența unui ușor de fund sticla de depozit pe unele parfum.

Toate sucurile sunt amestecate și îmbuteliate în sticle de sticlă reciclabile în atelierul nostru din Monflanquin. Noi folosim tehnica de Flash pasteurizării pentru a păstra cel mai bun gust și nutriționale calitățile sucului. Aceasta tehnica este de a ridica rapid temperatura timp de câteva secunde și apoi instantaneu în jos.

Putem garanta, datorită muncii de zi cu zi a departamentului nostru de control al calității, sucul de fructe sunt conforme cu specificațiile stricte. Controale Analiza, fizice și chimice, organoleptice și microbiologice și degustări sunt efectuate pe fiecare lot de materii prime pe care le primim și fiecare produs finit. Suntem, de asemenea, verificate de către un organism de certificare independent, Ecocert, pentru obținerea de licență biologica.Momentan nu exista produse .

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Le Verger Bio - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert