Produse La Mandorle - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » La Mandorle

La Mandorle

 O afacere de familie franceză înființată în 1989, este MANDORLE. Nr. 1 producator de lapte de migdale BIO FRANCE.
 
Un pionier în design de produs și lapte , fără gluten, cu migdale și fructe uscate, aria de răspândire MANDORLE constă într - o gamă largă de băuturi, mic dejun și preparate culinare pentru diverse momente de consum.
 
În interesul de inovare continuă, echipa LA MANDORLE investește în fiecare zi pentru a vă aduce soluții de wellness și de a vă ajuta să rămână actorul de sănătate.
 
A selecta MANDORLE, este alegerea alimentelor naturale inteligent de bună densitate nutritivă, toleranță ridicată, reconciliind „Pleasure & Santé au Naturel“ și proiectat într - o dimensiune respectuoasă durabilă a soldurilor fundamentale.

Fructele sunt recoltate din inima bazinului mediteranean, migdalele noastre sunt din soiuri ancestrale cultivate într-un ecosistem conservat.


După tăiere, migdalele sunt presate pentru a extrage uleiul și mai ales o făină de migdale ultra-concentrat degresată în proteine ​​și minerale rece.
 
ȘTIAȚI CĂ?
Migdale poate conține ulei până la 65% și de proteine de aproximativ 20%. Cu această presare, faina de migdale a ajuns la proteine mai mult de 50% și mai puțin de 15% din ulei!

Făina de migdale degresată este apoi dizolvat în sirop de orez, îmbogățit cu fibre de acacia, un prebiotic natural.

Procesul nostru patentat permite controlul temperaturii și nutrienți sensibile la căldură respectul pentru a va oferi cele mai bune de lapte de migdale.

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse La Mandorle - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert