La Bio Idea Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » La Bio Idea

La Bio Idea

 Această companie de familie a fost înființată în 1956 de Arrigo Andalini. De la început, Andalini se concentrează pe calitate și inovare, întotdeauna în conformitate cu tradiția italiană de paste făinoase.

 
Timp de 25 de ani, compania BIO IDEA colectează producători de produse ecologice dedicate, pasionate de calitate ecologică. Produsele noastre sunt produse în Sicilia (și împrejurimi), unde meșteșugurile și tradiția companiilor sunt încă foarte apreciate. Prin urmare, producerea de produse ecologice se potrivește perfect stilului natural de viață din Sicilia.

Dar care este secretul calității pastelor lui Angelo cu pasiune?

Angelo Barbagallo este un producător de paste pasionat. El lucrează în mod constant în fabrica sa cu 15 angajați pentru a îmbunătăți procesele de menținere sau de creștere a calității pastelor. O combinație perfectă de tradiție artizanală și cunoaștere și tehnologie contemporană. Gustul pastelor rămâne cel mai important. Există 7 etape esențiale în ochii lui Angelo Barbagallo de a veni în paste cu pasiune, la fel ca și părinții săi făcuți.

1. Selectarea grâului dur sicilian de înaltă calitate

2. Șlefuirea grâului în 28 de pași

3. Făina proaspătă este procesată în 24 de ore

4. Aluatul se face cu grijă

5. Apăsați încet aluatul în forma de pastă dorită

6. Pasta se usucă la temperaturi scăzute, astfel încât aroma și substanțele nutritive nu se pierd

7. Ultimul pas ține de tine ca consumator: fierbeți pastele în cantitate mare de apă: 1 litru la 100 de grame. Pastele trebuie să înoate!
 Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
La Bio Idea Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert