Kulau Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Kulau

Kulau

Produsele noastre KULAU ...

  • sunt certificate organic și provin din cultivarea durabilă sunt adesea o surpriză culinară  sunt 100% naturale și sunt fabricate fără aditivi inutili sunt testate periodic pentru reziduuri de laboratoare independente sunt dezvoltate cu pasiune, proiectate, testate și îmbunătățite de echipa noastră din Berlin.                                                                                                                                    

  •  

Garantăm produse de înaltă calitate care nu conțin aditivi artificiali cum ar fi aromele, acidul ascorbic și coloranții. Acordăm o importanță deosebită comerțului durabil și orientat către viitor și dorim să contribuim la lăsarea generațiilor viitoare a unei structuri ecologice, sociale și economice intacte.


Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Kulau Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert