Produse Kotys - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Kotys

Kotys

Produsele premium din gama KOTYS, se evidentiaza prin calitatea deosebita a ingredientelor naturale atent selectionate si asocierea lor intr-o maniera cat mai eficienta, astfel incat sa raspunda foarte bine diverselor afectiuni de sanatate.
 
Viata vegetala se naste din pamant si tinde catre Soare. E domeniul zeitei Kotys, zeita-mama, zeita a focului vetrei, a focului sacru in traditia geto-daca.
 
De acum, sanatatea are un aliat puternic, atat in tratarea bolilor, cat si in prevenirea lor. Practicarea unui stil de viata natural, sanatos, este o conditie a unui trai implinit si ferit de suferinte. Intretinerea focului vietii, a focului viu din om, se face, inclusiv, prin comuniune cu natura.
 
Prin complexitatea lor, produsele naturiste KOTYS contribuie la rezultate benefice remarcabile in domeniul sanatatii. Plantele din produsele KOTYS hranesc si ingrijesc focul vietii intr-un mod echilibrat, in armonie cu natura, asa cum zeita Kotys, zeita-mama, se ingrijeste de aceste aspecte conform traditiei stramosilor nostri geto-daci.
 
Va invitam sa permiteti produselor din gama KOTYS sa va ajute la intretinerea focului viu, care va anima si va sporeste vitalitatea. Arta de a trai sanatos este mai usor de realizat cu ajutorul acestor produse. Lasati calitatea lor sa va atinga viata si veti avea doar de castigat.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Kotys - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert