Kombucha Life - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Kombucha Life

Kombucha Life

Acum mai bine de 2000 de ani, in China, in timpul dinastiei Tsin, a fost descoperită o ciupercă, Kombucha, despre care se spunea că ar aduce nemurirea.

Harald W. Tietze care in anii 80 a redescoperit şi a distribuit în toată lumea Kombucha

Jakab István care a dezvoltat şi a demarat producţia industrială a produselor Kombucha
 
In prepararea produselor Kombucha scopul este ca efectul benefic asupra sănătăţii dvs. să fie combinat cu un gust deosebit. În călătoriile efectuate în toată lumea am gustat numeroase preparate Kombucha, dar pot să vă spun că  preparatul Kombucha, marca Jakab Istvan se află printre cele de frunte, deoarece, a reuşit să îmbine un efect benefic pentru sănătate cu un gust deosebit

Kombucha este o băutură similară ceaiului care a existat în Asia de peste 2000 de ani. Este 100% naturală şi are o gust răcoritor şi uşor. De asemenea, este plină de substanţe ce ajută organismul în o mulţime de moduri.


Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Kombucha Life - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert